Skip to main content
Andrea

Ovo su najljepše baštenske oaze JYSK West Balkana!

Datum: 04/08/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , People

Kako bismo razveselili naše zaposlene, dobili dodatnu dozu inspiracije i virtualno posjetili različita mjesta u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i BiH, sredinom jula smo organizovali interni #JYSKGardenCorner foto konkurs.

U njemu su imali priliku da učestvuju zaposleni svih JYSK West Balkan zemalja, a cilj je bio pronaći najljepši spoljašnji kutak sa JYSK namještajem u glavnoj ulozi.

Uživali smo u fotografijama terasa ispunjenih zelenilom, simpatičnih balkona sa pogledom na more i prekrasnih ljetnih bašti u kojima su udobne JYSK baštenske garniture i efektne dekoracije na najbolji način došle do izražaja.

Kao što se moglo naslutiti već u prvim danima konkursa, naš stručni žiri je imao pune ruke posla i ni malo jednostavan zadatak - a ovo su sretni dobitnici!

Prvo mjesto osvojila je Andrea Sudar iz JYSK prodavnice u Daruvaru koje je osvojila toplinom uz mnoštvo prirodnog bilja i zelenila.

Prvu nagradu osvojila je Andrea Sudar
Prvu nagradu osvojila je Andrea Sudar

Druga nagrada otišla je u ruke Patricije Palijan iz JYSK prodavnice Slovenska Bistrica koje je pokazala kako i male terase mogu izgledati inspirativno i ugodno, a treće je osvojio Dani Maraković-Denstr iz JYSK prodavnice u Brežicama koji je sa svojom porodicom zaista stvorio svoj mali raj.

 

Patricia Palijan osvojila je drugo mjesto
Patricia Palijan osvojila je drugo mjesto
Treće mjesto osvojio je Dani Maraković-Denstr
Dani Maraković-Denstr osvojio je treće mjesto

Čestitamo svim nagrađenima i hvala svima na učestvovanju, a ukoliko već niste, inspiraciju za uređenje vaše terase pronađite u velikoj foto galeriji sa baštenskim oazama svih naših učesnika.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office