Skip to main content

Odjeveni za uspjeh

Datum: 20/07/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: People

Uskoro će sve kolege iz prodavnice dobiti nove polo majice, koje već neko vrijeme žele.

Dok ljeto vlada širom Evrope, preostale kolege iz prodavnica koje još uvijek nisu dobile nove polo majice, mogu se radovati da će uskoro uživati u novoj odjeći.

To je obećanje Category Manager Goods Not For Resale (menadžera kategorije robe koja nije za preprodaju), Jacoba Marinusa Jørgensena.


„Nažalost, došlo je do određenih odlaganja isporuke od strane našeg dobavljača, što znači da sve zemlje nisu dobile polo majice. To je, naravno, veoma loše za čuti, ali srećan sam da kažem da bi trebalo da su preostale polo majice na putu“, kaže Jacob Marinus Jørgensen.

Polo majice su već neko vrijeme velika želja kolega iz JYSK prodavnica, i do sada su ih dobro primili u prodavnicama.

Amanda i Gorm
Amanda i Gorm u prodavnici u Tilstu nose nove plave polo majice.

Gorm Milthers, koji radi kao Administrative Responsible (osoba odgovorna za administraciju) u prodavnici u Tilstu u Danskoj, dijeli taj entuzijazam.

„Uživam u novim polo majicama i nosim ih od kada smo ih dobili. Udobne su za nošenje i vrlo praktične i lako je održati ih čistim. Na primjer, kada premještam proizvode u skladištu, polo majica se ne zaprlja tako lako i to je dobro kada nakon toga idem da pomognem kupcima u prodavnici“, kaže Gorm.

Pripravnica u Tilstu, Amanda Adelfred, takođe je zadovoljna novom radnom odjećom.

„Ponekad nosim košulju a ponekad polo majicu, i mislim da je lijepo što možemo sami da biramo šta ćemo nositi. Polo majica je ljepša za nošenje jer je mekša i šira. " 

Pored polo majica, JYSK će uvesti i nove košulje.

„Ovo je takođe bila želja mnogih kolega iz prodavnice, i nadam se da će im se svidjeti njihove nove košulje, koje su poboljšane na dva načina. Dijelom mijenjanjem kroja, što znači da će im nadamo se biti udobnije nositi ih i da će izgledati bolje u njima, a dijelom povećavajući sadržaj pamuka, što ih čini udobnijim za nošenje. Posebno kada je vruće“, kaže Jacob Marinus Jørgensen.

Nove košulje postepeno će zamijeniti postojeće kako se budu postepeno mijenjale novim.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office