Skip to main content
Employees place JYSK among world’s best employers

Zaposleni smatraju JYSK jednim od najboljih poslodavaca na svetu

Датум: 11/12/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Awards , Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

Zaposleni u JYSKu su iskoristili svoje pravo i obavezu da govore i ocenili su JYSK kao jednog od najboljih poslodavaca na svetu.

Poslovni magazin Forbes svake godine anketira 170.000 zaposlenih u preko 50 zemalja, o njihovim multinacionalnim poslodavcima. Na osnovu ove ankete formira se lista na kojoj se nalazi 700 najboljih poslodavaca na svetu.

Zaposleni koji su anketirani su sada uvrstili i JYSK na ovu listu najboljih svetskih poslodavaca.

„Veoma sam ponosan što se JYSK nalazi u društvu najboljih svetskih poslodavaca. Posebno zbog toga što se ova lista zasniva na odgovorima sadašnjih i bivših zaposlenih o našoj kompaniji kao mestu za rad. To je zaista povod za ponos,“ istakao je Rami Jensen, President & CEO JYSKa.

Kako bi detaljnije ispitao ovakvo pozitivno mišljenje svojih zaposlenih, GOJYSK.com je zamolio troje kolega iz prodavnica da iznesu svoje viđenje JYSKa kao jednog od najboljih poslodavaca na svetu.

Sander Hut iz JYSKa HolandijaSander Hut, Deputy Store Manager u Apingedamu, JYSK Holandija

„Uvek je lepo čuti da radite za jednog od najboljih poslodavaca na svetu. To me ne iznenađuje jer znam koliko je JYSK posvećen obuci i profesionalnom razvoju zaposlenih. Lično sam napredovao od pomoćnika u prodaji do zamenika menadžera prodavnice za sedam godina. Sada sam uključen u program obuke za menadžera prodavnice. Kada svoje iskustvo uporedim sa drugim kompanijama, moram priznati da JYSK zaista dobro vodi računa o zaposlenima.

Kada me ljudi pitaju kako je to raditi za istu kompaniju sedam godina, ponosno im odgovaram da je JYSK sjajan poslodavac koji čini da se uvek osećate dobrodošli. Za mene su sjajne kolege jedan od najvažnijih aspekata u poslu koji radim.“

Justine Lemonnier iz JYSKa FrancuskaJustine Lemonnier, Store Manager in Eruvilu, JYSK Francuska

„Zaposlena sam u JYSKu više od dve godine i mislim da JYSK zaista zaslužuje svoj plasman na listi najboljih poslodavaca na svetu. Zahvaljujući JYSKu konačno se osećam ispunjena na poslu. Na posao uvek dolazim sa osmehom na licu. To je kompanija koja nudi razna obećanja vezana za razvoj karijere a, u poređenju sa drugim kompanijama, u JYSKu se ova obećanja ispunjavaju!

Rad za ovu kompaniju za mene je bila prava poslovna prilika. Često o tome pričam sa drugima. A sada smo jedan od najboljih poslodavaca na svetu. To je po mom mišljenju veliki plus jer nudi sigurnost budućim zaposlenima kada odluče da nam se priključe.“
 

Márcio Cruz iz JYSKa PortugalMárcio Cruz, Sales Assistant u Matosinjošu, JYSK Portugal

„Veoma sam ponosan što sam deo jedne od najboljih kompanija na svetu. To je dokaz odgovornosti i posvećenosti kompanije kreiranju pozitivnog i nagrađujućeg radnog okruženja za sve nas.

Verujem da je ovo postignuće JYSKa rezultat efikasnih praksi upravljanja ljudskim resursima, poput podsticanja profesionalnog rasta, promocije zdrave ravnoteže između poslovnih i privatnih aktivnosti i prepoznavanja vrednosti svakog zaposlenog ponaosob. Rad u JYSKu me svakodnevno inspiriše da budem bolja osoba i ovaj rezultat pokazuje da je moguće ostvariti poslovni uspeh uz istovremeno uvažavanje dobrostanja zaposlenih. NAPRED JYSK!“

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office