Skip to main content

Tri nova omiljena proizvoda Store Managera

Datum: 04/11/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Intern, JYSK

Kategorija: Product Assortment

GOJYSK.com je zamolio tri Store Managera (menadžera prodavnica) da izaberu svoje omiljene proizvode iz JYSKovog novog asortimana.

VANDSTED
VANDSTED pregradna polica može da se koristi na mnogo načina.
Store Manager (menadžer prodavnice)
Natalia Innocente, Store Manager u Jorku, Ujedinjeno Kraljevstvo

VANDSTED, HALDUM i TYPE Z RAZER ed.™ LEGEND

Store Manager Natalia Innocente kaže:

„Sviđa mi se koliko je VANDSTED pregradna polica višenamenska, jer može da se koristi kao pregradna polica, polica za knjige, ukrasna jedinica ili na sva tri načina! Od kada je uvedena u naš asortiman, postala je veoma popularna i kod naših kupaca. Takođe mi se jako sviđa što je naš asortiman za video igrice porastao ove godine sa proizvodima kao što su HALDUM sto za video igrice i TYPE Z RAZER ed.™ LEGEND stolica za video igrice. Nikada nismo imali izloženi LED sto za video igrice, a Razer je veoma popularan brend u zajednici ljubitelja video igrica, tako da je fantastično videti da sada prodajemo i brendirane artikle koji posebno privlače pažnju našim konkurentnim cenama“.

 

 

 

ABILDSKOV
ABILDSKOV kauč i podesiva stolica su električni, zbog čega zadovoljavaju svačije potrebe.
Store Manager (menadžer prodavnice)
Maria Adriana Freitas Aveiro, Store Manager u gradu Toreš Novaš, Portugal

Abildskov, Eranthis i Pelargonia

Store Manager Maria Adriana Freitas Aveiro kaže:

„ABILDSKOV kauč i podesiva stolica su proizvodi koji privlače naše kupce svojom električnom funkcijom, koja daje mogućnost svakoj osobi da izabere sopstveni položaj, što pruža veliki komfor. Ovo može lako da kombinuje sa udobnim ERANTHIS ćebetom, koje je odgovarajuće veličine za dve osobe. A pošto ulazimo u novogodišnju/božićnu sezonu, to je veoma tražen artikal koji i ja imam kod kuće i koji preporučujem zbog njegovog dobrog kvaliteta. Na kraju, preporučila bih PELARGONIA ukrasni jastuk jer ga njegove neutralne boje i praktičan rajsferšlus čine vrstom jastuka koju kupci najviše traže“.

 

VEJLBY
VEJLBY kauč na razvlačenje sa kanabetom olakšava dolazak gostiju koji ostaju da prespavaju.
Store Manager (menadžer prodavnice)
Vilde Ailén Svensen, Store Manager u Frederikstadu, Norveška

VEJLBY i HUNDESTED

Store Manager Vilde Ailén Svensen kaže:

„VEJLBY kauč na razvlačenje sa kanabetom ostvaruje najbolju prodaju u našoj prodavnici. Što ima smisla s obzirom na njegovu funkcionalnost i prostor za skladištenje, kao i njegovu svetlu boju peska, zbog koje može lako da se kombinuje sa bilo kojom dekoracijom u kući. Takođe mi se jako sviđa naša moderna fotelja HUNDESTED od mekog materijala i plišanog izgleda, koja upotpunjuje izgled svake dnevne sobe. Udobna je i pruža dobru podršku. Fotelja u kojoj možete dugo da se odmarate – i to po veoma povoljnoj ceni“.

Latest news

Sleep Academy JCH

23.000 kolega iz prodavnice prolazi kroz obuku za dušeke

26/11/2021 - Kupci ne treba samo da spavaju, već i da imaju dobar san, a JYSK želi da im bude prvi izbor kada traže novi dušek. Zbog toga će 23.000 zaposlenih u JYSKovim prodavnicama proći kroz obuku za prodaju dušeka.

Recycled Teak

Kuća pretvorena u baštenski nameštaj

24/11/2021 - Sve od pomorskih kanapa i flaša za vodu do tekstila i drveta dobija novi život u JYSKovim proizvodima. Fokus na reciklirane materijale je deo naše strategije održivosti.

Arena team

JYSK NAGRADE 2021: REAKCIJE POBEDNIKA

23/11/2021 - Dodela JYSK Awards 2021. ove godine je održana u onlajn izdanju

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office