Skip to main content

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa u 2019. godini

Датум: 18/12/2019

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Категорија: People

Kako se 2019. godina približava kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Protekla godina je bila uzbudljiva u JYSKu, u kome su se dogodile mnoge aktivnosti i nova važna postignuća.

Navešćemo samo nekoliko, objavili smo još jedne rekordne rezultate poslovanja, otvorile su se brojne nove prodavnice, a Irska je dodata na mapu zemalja u kojima JYSK posluje. JYSK Nordic i DÄNISCHES BETTENLAGER su zvanično postali jedan JYSK 1. septembra 2019. i proces spajanja dve kompanije je uveliko u toku.

Ova 2019. je takođe bila godina kada smo morali da se pozdravimo sa našim osnivačem, Larsom Larsenom, koji je preminuo 19. avgusta. Međutim, pratićemo njegovu viziju dostizanja 5000 JYSKovih prodavnica širom sveta.

Pre toga, želimo da se zahvalimo svima za veliki trud uložen ove godine. Ne bismo mogli da ostvarimo ove ciljeve bez svakog od naših posvećenih kolega iz JYSKa.

Uživajte u video snimku u nastavku sa brojnim kreativnim čestitkama:


 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office