Skip to main content

Novinari i blogeri doživljavaju nove JYSK trendove

Датум: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Категорија: People , Product Assortment

U ponedeljak 27. avgusta, JYSK je predstavio nove trendove za posebnu grupu ljudi u hotelu Ferdinand u gradu Arhusu u Danskoj.

Rikke Blæsild
Rikke Blæsild, Range & Design Manager (menadžer za asortiman i dizajn) u JYSKu, sproveo je goste kroz razne apartmane.

U ponudi je bila kafa, nekoliko različitih ukusnih keksića i hladan šampanjac, kada je grupa posebno izabranih novinara i blogera pozvana u Hotel Ferdinand u Arhusu na novi događaj JYSK trenda.

Događaj je prvi te vrste u Danskoj i gosti su mogli da dožive tri nova JYSKova trenda – Human Nature, Creative Mind i The Thinker – kao i dva trenda iz protekle sezone u ukupno pet malih hotelskih apartmana.

Nakon kratke dobrodošlice, Rikke Blæsild, Range & Design Manager u JYSKu je sproveo goste kroz razne apartmane, a svaki je dizajniran i dekorisan u skladu sa jedinstvenim trendom.

„Bilo je veoma lepo da našim gostima pokažemo apartmane, koji su im se zaista svideli. Takođe je dobro što su mogli da dodirnu proizvode i da ih sami isprobaju. Gosti su postali deo samog iskustva i to se isplatilo njihovom posvećenošću tokom celog događaja“, rekao je Rikke.

Poučan uspeh

Nakon ture, gosti su imali priliku da sami istražuju apartmane. Mogli su da postavljaju pitanja predstavnicima iz JYSKa i da slikaju za društvene medije i blogove.

„Fotografisano je mnogo slika i neki blogeri su čak prenosili video uživo preko Instagrama. Sve zajedno, blogeri su dostigli više od 400 000 pratilaca. To je naravno pozitivna promocija JYSKa ljudima koje interesuje dizajn enterijera“, rekao je Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager (menadžer za komunikaciju i odnose sa javnošću).

JYSK u Hotelu Ferdinand​​​​​

  • JYSK je opremio pet malih apartmana u Hotelu Ferdinand u gradu Arhusu u Danskoj.
  • Apartmane mogu da rezervišu svi zainteresovani na adresi hotelferdinand.dk.

Pored pozitivnih napomena, tim iza događaja je stekao i mnogo korisnog iskustva. Ovo iskustvo može da se podeli sa kolegama u drugim zemljama i koristi za buduće događaje.

„Događaj je bio poučan uspeh za sve. Dok smo pripremali događaj, nismo znali šta da očekujemo. Prvi put smo pokušali da napravimo ovakav događaj u Danskoj. Sada želimo da uradimo više, tako da ovaj događaj definitivno neće biti poslednji te vrste u Danskoj“, rekao je Martin.

U NASTAVKU MOŽETE DA VIDITE VIDEO SNIMAK SA DOGAĐAJA:

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office