Skip to main content
fedw

Najnovije vesti iz različitih zemalja: Zabava inspirisana skijanjem, nova kancelarija i „Black Friday“

Datum: 14/12/2018

Autor: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih zemalja u sastavu JYSK Nordic. Više o njima pročitajte ovde.

Ukrajina

Rumunija

Za „Black Friday“, JYSKova prodavnica u Poltavi, u Ukrajini, odredila je za cilj da ne propusti nijednog potencijalnogkupca. Zaposleni u ovoj prodavnici iznajmili su gradski trolejbus, ukrasili ga posterima za „Black Friday“, postavili unutra „maskotu guske“, i vozili ga po gradu kako bi prevezli svakog prolaznika koji je želeo da svrati do JYSKove prodavnice.

U trolejbusu, energična muzika i nadahnuti govori koje je držao Sales Leader (vođa prodaje) stvorili su odličnu atmosferu za kupce. Kolege iz JYSKa takođe su organizovali nekoliko takmičenja za kupce, kako bi ih bolje upoznali sa JYSKovom istorijom i asortimanom.

Irska/UK

Rumunija

Novi Store Managers (menadžeri prodavnice) za JYSK u Irskoj odlično su se provodili na obuci sa kolegama iz Ujedinjenog Kraljevstva kako bi se pripremili za otvaranje u aprilu. Evo ih u poseti prvoj 3.0 prodavnici u Donkasteru. Sleva: Slobodanka Subic, Maria Sirotkina i Evan Walsh, tri od četiri nova Store Managers u Irskoj. (Četvrti Store Manager u Irskoj je Mads Degn.)

Danska

Rumunija
Lars Larsen, osnivač JYSKa, proslavlja prodavnicu u Odensu, u Danskoj, koja je osvojila titulu prodavnice godine u Danskoj.


1600 kolega iz prodavnica, distributivnog centra i sedišta u Danskoj okupilo se u gradu Odens kako bi učestvovali u godišnjoj zabavi za zaposlene. Tema te večeri bila je inspirisana skijanjem, što je značilo da su svi pili ledeno pivo i igrali na stolovima u skijaškoj opremi. Kako bi svi bili u mogućnosti da prisustvuju događaju, sve danske prodavnice bile su zatvorene dan nakon zabave.

Rumunija

Rumunija

U novembru je Alek Bratu, Country Manager (menadžer u zemlji) za JYSK u Rumuniji i Bugarskoj, posetio je selo Stanisesti, koje je deo UNICEF-ovog pilot-programa za usluge za pomoć deci u okviru zajednice.

On se upoznao sa decom koja koriste pogodnosti ovog programa, posetio je vrtić i školu i susreo se sa dvema porodicama koje primaju pomoć u okviru ovog programa. JYSK u Rumuniji podržava ovaj program od 2017. godine. 

FinskaRumunija

U konkurenciji od 68000 kompanija, kompanija za penzijsko osiguranje, Ilmarinen, odabrala je JYSK kao jednog od pet finalista za najbolji socijalni program za zaposlene u Finskoj. Kriterijumi za finaliste bili su postizanje dobrih rezultata u socijalnom programu za zaposlene, sistematičan i uporan radu na smanjenju bolovanja i poboljšanju radne sposobnosti zaposlenih.

Na slici vidite Ville Velin, Country Manager u Finskoj, i Leena Saario, HR Manager (menadžer za ljudske resurse) u Finskoj, koji su primili ovo priznanje za JYSKov rad.

Ukrajina

Sedište u Ukrajini je obnovljeno obezbeđujući pravi skandinavski komfor za zaposlene – naravno korišćenjem JYSKovog asortimana.

Glavna ideja koja stoji iza nove kancelarije je stvaranje skandinavske atmosfere, kako bi zaposleni osećali povezanost sa danskim stilom i korenima kompanije. Ovaj stil se odnosi na JYSKove nove trendove: mislilac, ljudska priroda i kreativan um.

Pogledajte fotografije novog sedišta u galeriji u nastavku:

Latest news

Jedan dan u JYSKu, fotografija prikaza

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (avgust 2019)

16/08/2019 - Za više od 23.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Preview July 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – jul 2019.

12/08/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Peter Rosenmeier

JYSK i organizacija Parasport Denmark proslavljaju 30 godina saradnje

06/08/2019 - Od 1989. godine JYSK je bio glavni sponzor organizacije Parasport Denmark. Saradnja koja se zasniva na zajedničkim vrednostima, međusobnom poštovanju i verovanju u sopstvene sposobnosti.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office