Skip to main content

Najnovije vesti iz različitih zemalja: Proslave, parasport i baštenski nameštaj

Datum: 27/02/2019

Autor: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: People

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih zemalja u sastavu JYSK Nordic. Više o njima pročitajte ovde.

Češka Republika i Slovačka

Zabava – CZ SKZabava – CZ SK

Na velikoj zabavi u januaru, 900 JYSKovih zaposlenih iz Češke Republike i Slovačke se okupilo kako bi proslavili 15 godina JYSKa na tim tržištima.

Norveška

Norveški parasportovi

JYSK u Norveškoj nastavlja podršku parasportovima najavom specijalnog sponzorstva tri parasportiste. Jedan od sportista je Aida Husic Dahlen (levo), koja se takmiči u pingpongu i kojoj će JYSK pružati podršku godinu dana.

Zapadni Balkan

Sastanak regionalnih menadžera za Zapadni Balkan

District Manageri (regionalni menadžeri) za JYSK West Balkan – Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Sloveniju – okupili su se u sedištu kako bi proslavili prvu polovinu fiskalne godine i planirali kako da ostvare pobedu u drugoj.

Švedska

Baštenski nameštaj u Švedskoj

Kolege iz Švedske sa nestrpljenjem očekuju isporuku baštenskog nameštaja za predstojeću sezonu. Koji rezultat mogu da ostvare? To će reći prodaja.

Distributivni centar u Nešeu

DCN obuka

U DCN-u, Distributivnom centru Neše u Švedskoj, grupa od pet kolega je vežbala ergonomiju. Njihov posao je da sada obuče svoje kolege kako da se ne povrede prilikom podizanja i premeštanja stvari. Na slici vidimo kako dobijaju uputstva od profesionalnog trenera.

Imate priču?

Ako imate priču koju možemo da uvrstimo u sledeće vesti, obavestite nas o tome na GOJYSK@JYSK.com.

 

Latest news

tim u Irskoj

„Razlike nam pružaju mnogo tema za razgovor“

22/03/2019 - Novi tim u JYSKu u Irskoj sastoji se od ljudi različitih nacionalnosti. U februaru je održana interna multikulturalna obuka o vrednostima i rukovođenju kompanije JYSK, kako bi nove kolege mogle bolje da upoznaju JYSK i jedni druge pre otvaranja prve prodavnice 2. aprila.

Mariana Cater - Store Manager (menadžer prodavnice)

Izbor za najatraktivniju prodavnicu: upoznajte jednog od okružnih pobednika, JYSK Brașov 3

15/03/2019 - JYSK Brașov 3 je najveća prodavnica u Rumuniji. Želeli smo da znamo kako se tim iz prodavnice pripremao za takmičenje i kako su uspeli da osvoje prvo mesto u svom okrugu.

Best of #GOJYSK February 2019

Najbolje od #GOJYSK – februar 2019.

11/03/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office