Skip to main content
Team Torium

Na otvaranju u Turskoj „intenzivno i zabavno“

Датум:

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Attractive Stores , Expansion

Prevod: www.languagewire.com

Nakon višemesečnih temeljnih priprema, u četvrtak, 4. maja 2023, JYSK je poželeo dobrodošlicu kupcima u svojim prvim dvema prodavnicama u Turskoj. 

Store Manager Gökhan Bayezit
Store Manager Gökhan Bayezit

U prodavnici JYSK Torium u najvećem turskom gradu Istanbulu, prvom kupcu su prodati peškiri. 

Store Manager Gökhan Bayezit i mnoge druge kolege iz JYSKa provele su minute, dane, sedmice i mesece pripremajući se za ovaj veliki dan prve prodaje. 

„Čitav proces je bio intenzivan i zabavan. Konačno je došao ovaj poseban dan i sigurni smo da ćemo ovde ostvariti veliki uspeh. Zahvaljujući svim kolegama iz JYSKa. Velika je saradnja između timova, dobijamo na vreme sve informacije i uvek imamo osmeh na licu“, izjavio je kratko Store Manager nakon otvaranja prodavnice. 

Dve prodavnice otvorene u jednom danu 

Osim prodavnice Torium, koja se nalazi u velikom tržnom centru, JYSK je otvorio još jednu prodavnicu u Turskoj. Naziv druge prodavnice je JYSK Oasis i smeštena je u maloprodajnom parku u drugom delu Istanbula. 

Obe prodavnice su otvorene u 10 ujutru i u njima su kupci dočekani sa kafom i turskim kolačićima. Pošto je Turska sada deo organizacije JYSK Rumunija i Bugarska, mnoge kolege iz ove dve zemlje su učestvovale u otvaranju. 

Neposredno pre otvaranja prodavnice JYSK Torium, Jan Bøgh, President & CEO, održao je kratak govor zaposlenima. 

„Skoro dve godine radimo punom parom na otvaranju u Turskoj. Mogu vam reći da mi se prodavnice zaista dopadaju. Deluju fantastično. Nadam se i da ste prepoznali naše JYSK vrednosti i da ste spremni da živite prema njima. Kod nas u JYSKu, vrednosti nisu tek reči sa postera na zidu – one su nešto što nosimo u sebi sve vreme. U odnosu prema kolegama i kupcima podjednako“, rekao je. 

Tim Torium

 

Sečenje torte

 

Otvaranje u Toriumu

 

Prodavnica u Toriumu

 

Otvaranje u Toriumu

 

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office