Skip to main content
Team Torium

Na otvaranju u Turskoj „intenzivno i zabavno“

Datum: 12/05/2023

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

Prevod: www.languagewire.com

Nakon višemesečnih temeljnih priprema, u četvrtak, 4. maja 2023, JYSK je poželeo dobrodošlicu kupcima u svojim prvim dvema prodavnicama u Turskoj. 

Store Manager Gökhan Bayezit
Store Manager Gökhan Bayezit

U prodavnici JYSK Torium u najvećem turskom gradu Istanbulu, prvom kupcu su prodati peškiri. 

Store Manager Gökhan Bayezit i mnoge druge kolege iz JYSKa provele su minute, dane, sedmice i mesece pripremajući se za ovaj veliki dan prve prodaje. 

„Čitav proces je bio intenzivan i zabavan. Konačno je došao ovaj poseban dan i sigurni smo da ćemo ovde ostvariti veliki uspeh. Zahvaljujući svim kolegama iz JYSKa. Velika je saradnja između timova, dobijamo na vreme sve informacije i uvek imamo osmeh na licu“, izjavio je kratko Store Manager nakon otvaranja prodavnice. 

Dve prodavnice otvorene u jednom danu 

Osim prodavnice Torium, koja se nalazi u velikom tržnom centru, JYSK je otvorio još jednu prodavnicu u Turskoj. Naziv druge prodavnice je JYSK Oasis i smeštena je u maloprodajnom parku u drugom delu Istanbula. 

Obe prodavnice su otvorene u 10 ujutru i u njima su kupci dočekani sa kafom i turskim kolačićima. Pošto je Turska sada deo organizacije JYSK Rumunija i Bugarska, mnoge kolege iz ove dve zemlje su učestvovale u otvaranju. 

Neposredno pre otvaranja prodavnice JYSK Torium, Jan Bøgh, President & CEO, održao je kratak govor zaposlenima. 

„Skoro dve godine radimo punom parom na otvaranju u Turskoj. Mogu vam reći da mi se prodavnice zaista dopadaju. Deluju fantastično. Nadam se i da ste prepoznali naše JYSK vrednosti i da ste spremni da živite prema njima. Kod nas u JYSKu, vrednosti nisu tek reči sa postera na zidu – one su nešto što nosimo u sebi sve vreme. U odnosu prema kolegama i kupcima podjednako“, rekao je. 

Tim Torium

 

Sečenje torte

 

Otvaranje u Toriumu

 

Prodavnica u Toriumu

 

Otvaranje u Toriumu

 

Latest news

Spain

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

28/09/2023 - Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za Paraolimpijske igre

26/09/2023 - Do Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od godinu dana, a predstavnici kompanije JYSK su porazgovarali sa nekim od sportista koji će učestvovati u igrama.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

22/09/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office