Skip to main content
Russia status

JYSK Rusija je na pravom putu posle burnih meseci

Датум: 17/09/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Expansion

Uprkos neobičnim izazovima, JYSK Rusija je dobro počela, kaže Igor Raić, Country Manager (menadžer za zemlju). Još uvek je plan da se u novoj fiskalnoj godini kompanija proširi sa 9 novih prodavnica.

Nakon nekoliko burnih meseci na početku, Country Manager u JYSKu Rusija, Igor Raić, konačno može na trenutak da odahne i izvede prve zaključke o počecima u Rusiji.

Prodaja i u prodavnicama i onlajn je bila dobra uprkos izazovima. Izgleda da se kupcima u Rusiji proizvodi sviđaju i stvari sada napreduju prema planu.

Igor Raic
Igor Raić je Country Manager u JYSKu Rusija.

„Mi smo bili prva zemlja koja se otvorila bez fizičkog prisustva i podrške kolega iz drugih zemalja u kojima JYSK posluje, zbog čega je naše otvaranje predstavljalo malo veći izazov. Naše kompletno osoblje je novo, tako da imamo još puno toga da naučimo. Međutim, rekao bih da tim dobro napreduje i da smo na pravom putu“, kaže Igor Raić.

JYSK Rusija je tek na početku

Međutim, Igor Raić može da odahne samo na kratko jer ima puno stvari koje treba uraditi. Tokom naredne fiskalne godine, plan je da se otvori još 9 prodavnica u Rusiji, čime će ukupan broj prodavnica biti 13.

„Izazovni deo u Rusiji je što je potrebno mnogo vremena za pregovaranje oko ugovora. Međutim, moramo da pratimo taj tempo i da radimo u skladu sa tim“, kaže Igor Raić.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office