Annual Report

Data: 25/11/2022

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Categorie: Expansion , People , Strategy

În fiecare an, atunci când anunțăm rezultatele pentru anul financiar trecut, publicăm și Raportul anual global, pe care îl puteți citi aici.

Sprijinirea colegilor noștri ucraineni, navigarea fără probleme prin furtuna lanțului de aprovizionare și atingerea unor noi etape de expansiune în diverse țări. Acestea sunt doar câteva dintre poveștile pe care le puteți citi în Raportul anual din acest an. Am adunat o mulțime de povești – atât care vorbesc despre succes, cât și despre provocări.

Raportul anual este o modalitate excelentă de a privi înapoi la un alt an memorabil. Să ne amintim realizările noastre și să vedem cât de departe am ajuns. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a le arăta altora munca noastră în JYSK. Vă invităm așadar să citiți Raportul anual din linkul de mai jos:

Raport anual

Latest news

Around the World: Trail running in Romania

În jurul lumii: Premiu pentru Top Employer și evenimente sportive

31/01/2023 - Din când în când, facem un tur prin toate țările pentru a afla care sunt cele mai recente activități și evenimente. Le poți vedea aici.

Recycling_fabric

JYSK va fi certificat Global Recycle Standard

24/01/2023 - De câțiva ani, JYSK comercializează produse certificate GRS. Pentru a continua pe acest drum, întreaga companie va fi certificată GRS (Global Recycle Standard).

Gyongyi Ferenczi, Store Manager JYSK Targu Mures

Gyongyi își motivează echipa și obține rezultatele dorite

17/01/2023 - Gyongyi s-a alăturat JYSK în 2017, ca Deputy Store Manager în Târgu Mureș, apoi a promovat ca Store Manager. Magazinul pe care îl conduce e mereu printre primele.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers