Skip to main content

Video od Vesna Kukić Lončarić, Country Manager

Data: 02/09/2019

Author: ,

Kategoria: Strategy

Vesna Kukić Lončarić
Vesna Kukić Lončarić
CM JYSK WB

Drage Kolege,

S početkom nove finansijske godine završava naša CUSTOMER FIRST strategija koja je trajala 5 godina i dala izvrsne rezultate.

Zahvaljujući vašem radu, trudu i usredotočenosti na kupce, zadnjih 5 godina su bile najbolje godine kada su u pitanju promet i EBIT u JYSK West Balkan i svi zajedno možemo biti ponosni na posao koji smo uradili. Iz godine u godinu smo rasli i svake godine smo imali bolje rezultate. 

Zahvaljujem svakom JYSK zaposleniku pojedinačno koji je svojim radom ugradio i dio sebe u ovaj fantastičan rezultat.  

S početkom nove finansijske godine počinjemo i sa novom strategijom koju smo pripremali više od 9 mjeseci i uvjereni smo da će nam u sljedeće 3 godine donijeti najbolje rezultate do sada. 

Kupac i dalje ostaje naš fokus, ali znamo da se navike kupaca mijenjaju pa se i mi kao kompanija moramo pripremiti za promjene kako bismo bili jedan korak ispred i spremno dočekali nove izazove koji nas čekaju u budućnosti.

Da bismo uspjeli u tome, trebamo da kupovinu učinimo što jednostavnijom i ugodnijom bez obzira gdje i kako kupac kupuje. Trebamo ostati blizu kupca i razumjeti njegove potrebe i zato se naša nova strategija zove 

„SEAMLESS AND CLOSER TO THE CUSTOMERS“

JYSK će se u naredne 3 godine fokusirati na povećanje broja prodavnica i zemalja u kojima posluje, privlačenje i zadržavanje kvalitetnih zaposlenika, rast online kupovine, bolje korištenje podataka za povećanje prodaje, a naravno, fokus ostaje i na troškovima. 

Uz navedeno sačuvali smo i već postojeća 4 Retail fokus područja: jednostavna kupovina, kompetentni zaposlenici, atraktivna prodavnica i kvalitetna interna organizacija. 
Vjerujemo da je ovo ključ našeg uspjeha do jedne od najuspješnijih Retail kompanija na svijetu! 

Krenimo zajedno u budućnost sa osmijehom na licu i usrećimo naše kupce ugodnom i jednostavnom kupovinom u JYSKu! 

Vaš CM,

Vesna Kukić Lončarić
 

 

Latest news

Jan Bøgh

Wiadomość od naszego CEO: Witajcie z powrotem

21/05/2020 - Jan Bøgh wita kolegów powracających do pracy z przymusowej przerwy spowodowanej koronawirusem i zamknięciem wielu naszych sklepów.

Charlotta Lindborg

Nowe perspektywy Charlotty w Niemczech

18/05/2020 - Po sześciu latach na stanowisku HR Manager JYSK Sweden Charlotta Lindborg podjęła nowe wyzwanie w JYSK jako Head of HR DÄNISCHES BETTENLAGER w Niemczech.

ESS 2020

Wysokie zadowolenie pracowników w JYSK

14/05/2020 - W styczniu tego roku pracownicy z 20 krajów zostali zapytani o satysfakcje z pracy w JYSK. Wyniki ankiety plasują JYSK wśród najlepiej ocenianych firm pod względem zadowolenia pracowników.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office