Skip to main content

JYSK feirer 40-årsjubileum med åpning i Irland

Dato: 02/04/2019

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Kategori: Expansion , History , People

2. april 2019 er det 40 år siden den første JYSK-butikken åpnet dørene. Siden da har ekspansjon vært en grunnstein i JYSK, og jubileet feires derfor med åpningen av boligkjedens første butikk i Irland.

Det er gått 40 år siden JYSKs grunnlegger, Lars Larsen, ønsket de første kundene velkommen til JYSK-butikken på Silkeborgvej i Aarhus 2. april 1979.

Siden den gang er kundene ønsket velkommen i over 2700 butikker i mer enn 50 land over hele verden. 

Lars Larsen
 

«Jeg kunne ikke forestille meg noen bedre måte å feire JYSKs 40-årsjubileum på, enn å legge til enda et land på JYSKs verdenskart (…)»
- Lars Larsen | Founder and chairman of JYSK. 

 

Som en naturlig del av JYSKs videre ekspansjon markeres derfor jubileet med åpningen av kjedens første butikk i Irland.

«Jeg kunne ikke forestille meg noen bedre måte å feire JYSKs 40-årsjubileum på, enn å legge til enda et land på JYSKs verdenskart. Ekspansjon har vært en del av JYSKs DNA siden den første butikken åpnet for 40 år siden. Jeg er glad for å kunne markere det ved å åpne vår første butikk i Irland, som er det siste større landet i Europa som inntil nå ikke har hatt mulighet til å handle i JYSK-butikker», sier grunnlegger og styreformann i JYSK, Lars Larsen.

15 nye butikker planlagt

Lars Larsen klipper selv snoren til den første JYSK-butikken i Irland, som åpner i byen Naas, cirka 40 kilometer fra hovedstaden Dublin.

Lars Larsen 1979
Grunnlegger og styreformann i JYSK, Lars Larsen, sammen med sin kone Kristine Brunsborg ved åpningen av den første JYSK-butikken i Aarhus i 1979. Den ligger fortsatt der i dag.

Ved åpningen 2. april får han blant annet selskap av den danske ambassadøren i Irland, Uffe Balslev, samt byens ordfører, Billy Hillis.

«Nyheten om at vi åpner har allerede fått mye positiv oppmerksomhet i lokale medier, så jeg håper at mange kunder kommer til å møte opp og feire denne spesielle dagen sammen med oss», sier Lars Larsen og fortsetter:

«Vi gleder oss til å ønske de irske kundene velkommen og presentere dem for utvalget vårt og den skandinaviske kulturen, som har bidratt til å gjøre JYSK til en suksess i de mange andre landene vi har åpnet i. Når vi ser på markedet, har vi sterk forventning om at det er gode muligheter for å vokse i Irland», sier Lars Larsen.

Planen er foreløpig å åpne 15 butikker, som gir 200 nye jobber.

Latest news

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office