Skip to main content
DCE Grand opening

Feirer nytt distribusjonssenter i Ungarn

Dato: 18/11/2022

Author: Krisztina Szilvasi, Communications Manager, JYSK Hungary

Kategori: Expansion , Logistics , Strategy

Fredag 4. november 2022 ble JYSKs nye distribusjonssenter i Ecser, Ungarn, offisielt åpnet.

Jan Bogh, administrerende direktør i JYSK holder tale under seremonien
Jan Bøgh, President & CEO i JYSK, holder en tale på åpningssermonien.

Rundt 400 gjester deltok på arrangementet for å feire den offisielle åpningen av distribusjonssenteret  DCE, en forkortelse for "Distribusjonssenter Ecser". Blant gjestene var Jan Bøgh, konsernsjef i JYSK, som holdt en tale for publikum.

«Med vårt nye distribusjonssenter her i Ecser vil vi kunne levere produkter raskere og mer effektivt – direkte til våre kunder og butikker. Dette er i tråd med vår strategi om å bli «sømløse og nærmere kunden». Vi ønsker å gjøre handelen så enkel som mulig for våre kunder. Og vi ønsker å være nærmere kundene våre, sa han.

Anlegget inkluderer mottaks- og leveringsramper samt et hovedkontor for JYSK Ungarn. Selve distribusjonssenteret er 800 meter bredt, har porter for å dokke 189 lastebiler og materialhåndteringssystemet alene er 2,5 kilometer langt.

Det er montert solcellepaneler på 6000 kvadratmeter av taket, og senteret er også utstyrt med kun elektriske gaffeltrucker. Alt dette er bra for både miljøet.
- Ole Thomsen, konserndirektør logistikk i JYSK

En investering på 200 millioner euro

Distribusjonssenteret, som er det største av sitt slag i landet, representerer en investering på 200 millioner EUR og ble realisert med støtte fra Ungarns viseutenriksminister Levente Magyar, som også deltok på arrangementet sammen med med Ole Thomsen, konserndirektør for logistikk i JYSK.

Automatisert lager
Automatisering ved det nye distribusjonssenteret.

«Vårt nye distribusjonssenter er et viktig skritt for å forbedre vårt allerede effektive logistikkoppsett. I tillegg til Ungarn vil dette distribusjonssenteret også levere produkter til JYSK-butikker i Kroatia, Slovenia og Slovakia. På grunn av den sentrale beliggenheten forventer vi også å spare 4,5 millioner kilometer med veitransport hvert år. I tillegg er det montert solcellepaneler på 6000 kvadratmeter av taket, og senteret er også utstyrt med kun elektriske gaffeltrucker. Alt dette er bra for miljøet og gir oss muligheten til å fortsette å være en god tilbyder til våre kunder, sa Ole Thomsen under sin tale på arrangementet.

De to helautomatiske høye buktene i distribusjonssenteret rommer for tiden 18.000 paller med produkter og har en kapasitet på mer enn 200.000 paller. Hver uke kommer og drar 150 lastebiler med varer, og dette tallet vil dobles om noen måneder.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office