Skip to main content

200 butikker i Polen

Dato: 01/12/2016

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Kategori: Expansion

Fredag den 14. oktober 2016 åpnet JYSK butikk nummer 200 i Polen i byen Jarocin. Polen er dermed det første landet i verden med 200 butikker med JYSKnavnet på fasaden. 

– Det er noe vi er stolte over, og som betyr mye for JYSK. Polen og de øvrige østeuropeiske landene er den delen av Europa der veksten er størst, og jeg er glad for at holdningen til JYSK generelt er svært positiv. Det gjelder i stor grad også i Polen, sier CEO i JYSK Nordic, Jan Bøgh.

Det finnes imidlertid ingen planer om å bremse ekspansjonen i Polen selv om JYSK-butikkene allerede er godt spredt ut i landet.

– Det bor nesten 40 millioner mennesker i Polen, så det er plass til mange flere JYSK-butikker. Butikk nummer 200 er en milepæl som kollegene i Polen kan være stolte over å ha nådd. Men det er ikke målstreken, og derfor skal vi fortsette det harde arbeidet frem mot butikk nummer 300, sier Jan Bøgh.

JYSK world map

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office