Skip to main content
Norway photo

Різвяні вітання 2018 від JYSK

Дата: 20/12/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорія: People

Оскільки 2018 рік добігає кінця, ми хотіли б побажати всім веселого Різдва і щасливого Нового року, надсилючи вам різдвяні привітаннями від колег із JYSK з усього світу на їх рідній мові.

Минулий рік у JYSK був дійсно захопливим, відбулося багато заходів і досягнуто немало успіхів.

Назвемо лише деякі з них: ми досягли ще одного рекордного результату в цьому фінансовому році, відкрили багато нових магазинів і додали до карти JYSK ще дві нові країни — Дубай (ОАЕ) і Таїланд.

2019 рік теж готує нам багато нових пригод, яких ми з нетерпінням очікуємо. По-перше, JYSK святкуватиме своє 40-річчя, ця подія відзначатиметься розширенням компанії до Ірландії. Але перш ніж потрапити туди, ми хочемо подякувати всім за вашу чудову роботу в цьому році. Ми не змогли б досягти цих цілей без наших самовідданих колег з JYSK.

Ми сподіваємося, що вам сподобається відео нижче з багатьма нестандартними привітаннями, і бажаємо фантастичного Різдва із сім'єю і друзями!

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

300 магазинів JYSK в Польщі

26/04/2024 - 10 квітня JYSK відкрив свій 300-й магазин у Польщі.

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office