Skip to main content

Оновлена інформація від нашого генерального директора: Ще один чудовий рік для JYSK

Дата: 17/09/2018

Author: ,

Категорія: Sales Growth , Strategy

Ян Бох (Jan Bøgh)
Ян Бох, CEO & President підрозділу JYSK Nordic.

Більше клієнтів, багато нових магазинів і зростання обороту зробили фінансовий 2017/18 рік ще одним відмінним роком для підрозділу JYSK Nordic.

Шановні колеги!

Хоча зараз тільки вересень місяць, JYSK вже почав новий рік, і я впевнений, що всі ви робите все необхідне, щоб фінансовий 2019 був таким же успішним, як і 2018.

Тому що фінансовий 2018 рік був відмінним роком.

Товарообіг JYSK Nordic зріс на 10 відсотків після коригування валюти до 16,1 млрд данських крон, ми відкрили 82 нових магазинів, а кількість клієнтів збільшилась з 6,7 мільйонів до більш ніж 64 мільйони.

Це велика подія, і я хотів би скористатися даною можливістю, щоб подякувати всім вам за напружену роботу і самовідданість, які сприяли досягненню цього чудового результату.

Грандіозні можливості попереду

Проте нам є ще над чим працювати.

64 мільйони клієнтів це велика кількість, але якщо ви подивитеся на карту, то побачите, що країни, в яких є магазини JYSK Nordic, налічують 290 млн. жителів.

Це представляє для нас величезні можливості, і ми повинні докласти максимум зусиль, щоб кожна сім'я принаймні раз на рік робила покупки в нашому фізичному магазині JYSK або в через інтернет.

Але цього, звичайно, неможливо досягнути за один день, тому нам усім потрібно буде напружено працювати. Крім того, важливо оцінити, як працює JYSK сьогодні, і мати стратегію, як стати ще більш успішним у майбутньому.

Нова стратегія

Розробка і реалізація нової стратегії для JYSK — це один з напрямків, над яким я розраховую працювати в новому фінансовому році.

Звичайно, мені потрібно постійно отримувати інформацію від усіх підрозділів JYSK, щоб обрати найкращу стратегію, і навіть більше, щоб побачити, як стратегія втілюється в життя в кожному магазині JYSK, розподільчому центрі та офісі по всьому світу.

Це те, про що ви почуєте набагато більше в процесі розробки стратегії.

На даний момент ви повинні пишатися відмінними результатами, яких ми досягли фінансовому 2018 році, і тим фактом, що JYSK продовжує зростати й залучати ще більше клієнтів.

З найкращими побажаннями,

Ян Бох
CEO & President підрозділу JYSK Nordic.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

300 магазинів JYSK в Польщі

26/04/2024 - 10 квітня JYSK відкрив свій 300-й магазин у Польщі.

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Кирилл Добрый день!
Я рад стараться на благо нашей компании, привлекать новых покупателей путем идеального сервиса. Для меня одним из важных процесов , является развитие новых сотрудников по мере своих сил, - а сил у меня немерено!
С Новым Годом!

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office