Skip to main content

A CEO beszámolója: A JYSK újabb nagyszerű éve

Dátum: 17/09/2018

Author: ,

Kategória: Sales Growth , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, a JYSK Nordic CEO & Presidentje.

A több vásárló, a sok új áruház és a növekvő forgalom a 2017/18-as pénzügyi évet (FY18) nagyszerű évvé tette a JYSK Nordic számára.

Kedves munkatársak!

Bár még csak szeptember van, a JYSK már új évet kezdett és biztos vagyok benne, hogy mindannyian azon fáradoznak, hogy a 2019-es pénzügyi és ugyanolyan jó legyen, mint a 2018-as.

Mert a 2018-as pénzügyi év egy nagyszerű év volt.

A JYSK Nordic forgalma 10 százalékkal nőtt a valuta átváltását követően 16,1 milliárd dán korona, 82 új áruházat nyitottunk és a vásárlók száma 6,7 millióval nőtt jóval 64 millió fölé.

Ez nagyszerű fejlődés, és szeretném megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjem Önöknek a kemény munkát és az elkötelezettséget, amely lehetővé tette ezt a nagyszerű eredményt.

Hatalmas lehetőségek állnak előttünk

Ugyanakkor még messze vagyunk a végétől.

Ugyan a 64 millió vásárló egy nagyon magas szám, egy pillantás a térképre elárulja, azokban az országokban, melyekben a JYSK Nordic jelen van, 290 millióan élnek.

Ez hatalmas lehetőséget jelent számunkra, és mindaddig nem lehetünk elégedettek, míg minden háztartás nem vásárol a JYSK-ben évente legalább egyszer, valamelyik áruházunkban vagy online.

Ezt természetesen nem egyik napról a másikra érjük el, és mindegyikünknek nagyon keményen kell dolgoznia érte. Továbbá, fontos értékelnünk a JYSK jelenlegi vezetését és stratégiával kell rendelkeznünk arról, hogy hogyan legyünk még sikeresebbek a jövőben.

Új stratégia

A JYSK számára új stratégia kifejlesztése és bevezetése egyike azon dolgoknak, amit nagyon várok az új pénzügyi évben.

Természetesen a JYSK minden részétől való információgyűjtést a lehető legjobb stratégia kialakítása érdekében, de még inkább látni, ahogy a stratégia minden JYSK áruházban, elosztó központban és irodában életre kel szerte a világon.

Erről sokat fognak hallani a jövőben a stratégia fejlesztésének folyamata során.

Most, legyenek nagyon büszkék a nagyszerű eredményekre, melyeket a 2018-as pénzügyi év során elértünk, és a tényre, hogy a JYSK folyamatosan növekszik és egyre több vásárlót vonz.

Üdvözlettel:

Jan Bøgh
a JYSK Nordic CEO & Presidentje

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

A 300. JYSK áruház nyílt meg Lengyelországban

26/04/2024 - Április 10-én a JYSK megnyitotta 300. üzletét Lengyelországban.

E-team

Karrier történetek a JYSK E-team csapatából

25/04/2024 - Ismerjétek meg azokat, akiknek a legmodernebb áruházainkat köszönhetjük.

JYSKs orchard in Croatia is open

Szerte a világon: a JYSK az FSC-t választja, kerti rendezvény Spanyolországban és új gyümölcsöskert Horvátországban

19/04/2024 - Időnként összegyűjtjük a közelmúlt eseményeit és tevékenységeit néhány JYSK-országból. Tekintsd meg a legújabbakat itt.

Hozzászólás

A sértő hangnemet kerüljétek

About JYSK

Careers

JYSK Head Office