Skip to main content

Takaisin Bulgariaan vaikuttamaan

Päivämäärä: 18/12/2018

Kirjoittanut: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategoria: Careers & HR , People

jkn
Rosen Uzunov työskentelee IT-asiantuntijana Bozhurishten jakelukeskuksessa.


Rosen Uzunov ja Alexander Stoykov jakavat kokemuksen Tanskassa asumisesta ja bulgarialaisina, joilla on paljon tanskalaisia kokemuksia, heillä on tärkeä rooli uuden jakelukeskuksen rakentamisessa Bozhurishteen.

Kun Rosen Uzunov aloitti JYSKin työntekijänä huhtikuussa 2018, Bozhurishten jakelukeskus oli vielä lähinnä rakennustyömaa.

jhg
Rosen Uzunovin työhön Bozhurishtessa kuuluu kaikki verkosta laitteistoon.

Sen jälkeen on tapahtunut paljon, ja työssään IT-asiantuntijana Rosenilla on ollut keskeinen rooli upouuden jakelukeskuksen IT-infrastruktuurin rakentamisessa.

"Olen tainnut olla mukana lähes kaikessa CCTV:stä (suljetun piirin televisio) ja verkosta laitteistoon, ja olen myös seurannut tarkasti johdotuksen asentamista, jotta tunnen sen, mikäli se osoittautuu tarpeelliseksi," Rosen selittää.

Ennen muuttoaan takaisin Bulgariaan hän asui kolme vuotta Tanskassa, missä hän opiskeli ICT (Information and Communication Technologies) -suunnittelua VIA University Collegessa, Horsensissa, ja hän on todella iloinen, että voi hyödyntää tietoaan Tanskasta ja tanskalaisesta kulttuurista Bozhurishtessa.

JYSK vai IBM

Muutettuaan takaisin Bulgariaan hän sai työtarjouksia sekä JYSKiltä että IBM:ltä eikä ole katunut JYSKin valitsemista.

”Viihdyn työssäni todella hyvin. Joka aamu herään innoissani työhön lähtemisestä. Minulla on hauskaa kollegojeni kanssa ja yhdessä rakennamme jotain todella kiinnostavaa,” Rosen sanoo.

Hän on myös tyytyväinen siitä, että työskennellessään tanskalaisessa yhtiössä hän voi hyödyntää tietoaan Tanskasta ja tanskalaisesta kulttuurista Bulgariassa.

”Monet nuoret lähtevät Bulgariasta eivätkä koskaan palaa. Minä uskon, että palaamalla voin vaikuttaa asioihin,” Rosen sanoo.

Ei katumusta

Bulgaria
Alexander Stoykov eli kahdeksan vuotta Tanskassa, ennen
kuin muutti takaisin Bozhurishteen.

Hänen tarinansa on paljolti samanlainen kuin suunnittelukollegansa Alexander Stoykovin.

Elettyään kahdeksan vuotta Tanskassa ja työskenneltyään suurimman osan ajasta Lego-yhtiössä Alexander Stoykov on palannut Bulgariaan ja työskentelee Bozhurishtessa.

Rakastan Tanskaa kaikesta, mitä sillä oli tarjottavana minulle oleskeluni aikana. Vaikka säähän ja kieleen oli vaikea tottua, se kannatti, kun ajattelee kaikkia tuona aikana saamiani kokemuksia Olosuhteiden johdosta päätin viime vuonna, että oli aika palata kotiin, takaisin juurilleni, ja hyödyntää hankkimaani kokemusta ja oppimiani taitoja. Tanskasta tiesin JYSKin yhtiönä, jolla on täydellinen hinnan, laadun ja palvelun tasapaino, enkä ole katunut, että palasin Bulgariaan aloittaaksesi työskentelyn JYSKissä,” Alexander selittää.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Uusi kokoonpanovideo, jossa keskitytään tärkeisiin yksityiskohtiin.

14/01/2019 - Jotta asiakkaat saisivat aina hienon kokemuksen käydessään JYSKissä, on tärkeää, että kaikki esittelyhuonekalut kootaan oikein

MYCAREER-ohjelman esittely

MYCAREER-ohjelmalla hallitse henkilökohtaista kehittymistäsi

11/01/2019 - Vuoden 2019 alusta kaikki JYSKin työntekijät saavat käyttöoikeuden MYCAREER-ohjelmaan, joka on digitaalinen tapa hallita heidän henkilökohtaista kehitysohjelmaansa.

Preview December

PARHAAT #GOJYSK-JULKAISUT – joulukuu 2018

09/01/2019 - Tutustu joihinkin viime kuun parhaista Instagram-julkaisuista.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office