Skip to main content

Video od Vesna Kukić Lončarić, Country Manager

Päivämäärä: 02/09/2019

Author: ,

Kategoria: Strategy

Vesna Kukić Lončarić
Vesna Kukić Lončarić
CM JYSK WB

Drage Kolege,

S početkom nove finansijske godine završava naša CUSTOMER FIRST strategija koja je trajala 5 godina i dala izvrsne rezultate.

Zahvaljujući vašem radu, trudu i usredotočenosti na kupce, zadnjih 5 godina su bile najbolje godine kada su u pitanju promet i EBIT u JYSK West Balkan i svi zajedno možemo biti ponosni na posao koji smo uradili. Iz godine u godinu smo rasli i svake godine smo imali bolje rezultate. 

Zahvaljujem svakom JYSK zaposleniku pojedinačno koji je svojim radom ugradio i dio sebe u ovaj fantastičan rezultat.  

S početkom nove finansijske godine počinjemo i sa novom strategijom koju smo pripremali više od 9 mjeseci i uvjereni smo da će nam u sljedeće 3 godine donijeti najbolje rezultate do sada. 

Kupac i dalje ostaje naš fokus, ali znamo da se navike kupaca mijenjaju pa se i mi kao kompanija moramo pripremiti za promjene kako bismo bili jedan korak ispred i spremno dočekali nove izazove koji nas čekaju u budućnosti.

Da bismo uspjeli u tome, trebamo da kupovinu učinimo što jednostavnijom i ugodnijom bez obzira gdje i kako kupac kupuje. Trebamo ostati blizu kupca i razumjeti njegove potrebe i zato se naša nova strategija zove 

„SEAMLESS AND CLOSER TO THE CUSTOMERS“

JYSK će se u naredne 3 godine fokusirati na povećanje broja prodavnica i zemalja u kojima posluje, privlačenje i zadržavanje kvalitetnih zaposlenika, rast online kupovine, bolje korištenje podataka za povećanje prodaje, a naravno, fokus ostaje i na troškovima. 

Uz navedeno sačuvali smo i već postojeća 4 Retail fokus područja: jednostavna kupovina, kompetentni zaposlenici, atraktivna prodavnica i kvalitetna interna organizacija. 
Vjerujemo da je ovo ključ našeg uspjeha do jedne od najuspješnijih Retail kompanija na svijetu! 

Krenimo zajedno u budućnost sa osmijehom na licu i usrećimo naše kupce ugodnom i jednostavnom kupovinom u JYSKu! 

Vaš CM,

Vesna Kukić Lončarić
 

 

Latest news

CEO of JYSK Jan Bøgh

Toimitusjohtajamme päivitys koronatilanteesta

20/03/2020 - Muutaman viime viikon aikana olemme kokeneet tilanteen Euroopassa, jota kukaan meistä ei ole koskaan aikaisemmin nähneet, ja joka on erittäin haasteellinen yleisesti kaikelle liiketoiminnalle, JYSKille sekä tietysti jokaiselle meistä yksilöinä.

WELCOME TO JYSK – MEET FOUR NEW COLLEAGUES (MARCH 2020)

TERVETULOA JYSKIIN – TAPAA NELJÄ UUTTA KOLLEGAA (MAALISKUU 2020)

18/03/2020 - Kysyimme neljältä uudelta kollegalta eri maista, minkälaista oli aloittaa JYSKissä. Saammeko esitellä Hayat Mohamerov Bulgariasta, Elena Belda Espanjasta, Nino Stepinac Länsi-Balkanilta ja Panos Kreikasta.

First four Store Managers in Russia prepare for April

Venäjän neljä ensimmäistä Store Manageria valmistautuvat huhtikuuta varten

11/03/2020 - Neljä tulevaa myymäläpäällikköä ovat kouluttautuneet ahkerasti ollakseen valmiina huhtikuussa Venäjälle avattavan ensimmäisen JYSK-myymälän avajaisiin.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office