Skip to main content
Torben Nygaard Timmermann

Sales Manager for Belgien har stor butikserfaring

Dato: 05/01/2017

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Kategori: Careers & HR

Stenhårdt arbejde, gode resultater og en lille portion held.  Det er ifølge Torben Nygaard Timmermann formlen, hvis man som ham har ambitioner om en ledende stilling i JYSK.

Torben Nygaard Timmermann har arbejdet med kunder, siden han som 19-årig fik sit første job i en stor, dansk detailkæde. I dag er han 32 år og ansat i JYSK som Sales Manager for Belgien, hvor de to første butikker efter planen åbner den 5. april 2017.

Meget af det hårde arbejde, der ifølge ham skal til for at kravle op ad karrierestigen, har Torben lagt som Store Manager i JYSK-butikken i Viby. Det er også her, han sammen med sine kolleger de seneste fire år har skabt de gode resultater, der nu har været med til at sikre ham en stilling som Sales Manager for Belgien. Sammen med den lille portion held, der skulle til, da Mikael Albæk Kristensen, Head of Expansion i JYSK, tilfældigvis havnede i Torbens butik i en butikspraktik.

»Det har været en fantastisk rejse, jeg har været på med JYSK-butikken i Viby, som takket være en stor indsats fra mit team er blevet den største i Aarhus. Det er måske også en del af grunden til, at jeg har fået den her chance for at være med til at åbne i Belgien,« siger Torben, som også har været på District Manager Trainee-forløbet i JYSK.

IKKE I TVIVL

Torben Nygaard TimmermannSelvom Torben er vant til at blive kastet for løverne i sit arbejdsliv, blev han alligevel en smule overrasket, da han efter to hårde ansættelsessamtaler, blev ringet op af Mikael og tilbudt stillingen som Sales Manager for Belgien. Men han er ikke i tvivl om, at det var det rigtige for ham at takke ja.

»Selvfølgelig skulle jeg prøve kræfter med det. Jeg var heller ikke i tvivl om, at jeg ville bevise, at os, som er vant til at snakke med kunder, også kan træffe gode beslutninger på strategisk niveau,« siger Torben.

Han håber, at han kan være med til at åbne døren, hvis andre kolleger i JYSK-butikker drømmer om at tage samme spring. Det er der flere eksempler på i JYSK. Blandt andre begyndte Mikael Albæk Kristensen som selv som elev for 21 år siden. 

KOMMUNIKATION ER VIGTIG

Torben lægger ikke skjul på sine høje ambitioner på egne og JYSKs vegne, og han har nu fuldt fokus på at suge til sig af ny viden fra sine kolleger i Sales & Expansion, som hjælper Torben til rette i sin nye stilling, inden det for alvor går løs i Belgien. Selvom arbejdspladsen ikke længere fysisk er i en JYSK-butik, tager han al sin erfaring med i sit nye job.

»Jeg har en god indsigt i, hvilke konsekvenser de beslutninger, vi træffer, har ude i butikkerne, og hvordan man vil opfatte og handle på dem. Derfor lægger jeg meget vægt på kommunikationen med butikkerne. Det er specielt vigtigt, når man sidder på et hovedkontor i Danmark og har med butikker i Belgien at gøre,« siger Torben.

Sammen med Torben arbejder Talitha Wouters som Sales & Marketing Assistant for Belgien fra det hollandske hovedkontor i Arnhem.
 

Latest news

Deltidssælgere samlet til træning

Deltidssælgere samlet til “den fedeste” træningsdag

23/04/2024 - JYSK samlede i starten af april flere end 250 af vores deltidssælgere til en træningsweekend.

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden rundt: JYSK vælger FSC, Garden-event i Spanien og en ny frugthave i Kroatien

19/04/2024 - Fra tid til anden samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK-landene. Tjek de nyeste ud her.

David under optagelserne

Blev genkendt af kunde: Davids historie nåede ud til hele landet

18/04/2024 - David Skov fra JYSK i Rødovre var med i en kampagne fra Dansk Erhverv, nu bliver han genkendt.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office