Dato: 07/07/2017

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategori: People

Over 300 kilometer blev tilbagelagt, da 15 kolleger fra JYSK i Polen deltog i et internationalt velgørenhedsløb.

Den polske løbeklub, KLUB BIEGACZY JYSK, deltog for nylig i velgørenhedsløbet, Wings for Life World Run, hvor deltagerne løber for dem, der ikke selv kan. Løbet er internatonalt og foregår på præcis samme tidspunkt verden over – uanset om det er dag eller nat. På verdensplan deltog 15.000 mennesker i løbet.

I Polen lød startskuddet klokken 13, og KLUB BIEGACZY JYSK var talstærkt repræsenteret. 15 JYSKe kolleger deltog og løb tilsammen 311 kilometer.

Store Manager løb 43,6

Løbet adskiller sig fra andre løb ved, at det ikke er løberne, der jagter målstregen, men målstregen, der jagter løberne. En halv time efter løbernes afgang, kører en bil af sted ud på ruten. Efterhånden som bilen indhenter løberne, udgår de af løbet.

Bartosz Kupa, Store Manager i Bielsk Podlaski, nåede at løbe en distance på hele 43,6 kilometer, inden målstregen indhentede ham. Denne distance sikrede ham en flot placering som nummer 502 i verden.

Vil du vide mere om KLUB BIEGACZY JYSK? Følg løbeklubben på Facebook: #klubbiegaczyJYSK