Skip to main content
Årets Säljare bild

Och ”Årets Säljare" är…

Datum: 23/10/2019

Author: Sandra Martinsson, Communications Manager, JYSK Sverige

Kategorie: Awards , People

Angelica Rösnäs från JYSK i Bromma är Årets Säljare 2019. På JYSKs gala i Göteborg den 19 oktober prisades hon för att hon ger JYSKs kunder service av högsta klass och kollegorna stöd och glädje under arbetsdagen. 

Angelica Rösnäs utsågs till Årets Säljare för JYSK Sverige 2019

17 JYSK medarbetare, de bästa säljarna i varje distrikt, var nominerade till Årets Säljare 2019. Det är medarbetarna som skapar JYSKs succé. I Sveriges 144 (snart 145) butiker finns kompetenta, drivna och engagerade säljare som varje dag gör sitt yttersta för att möta kundernas behov. JYSK är väldigt stolta över det. 

Nominerade: 

Sari Virtanen

Sari Virtanen, Nässjö på Kundservicecenter

MOTIVERING

"Sari har en smittsamt positiv inställning som hon bjuder både kollegor och kunder på. Hon är en glädjespridare i team Kundservice och hon brinner för försäljning och kundservice i världsklass.

Förutom att själv vara en fena på att hjälpa kunden finna sitt rätta behov så är hon en fenomenal lärare som hjälper våra nyanställda att lära sig detsamma. Sari är en stor tillgång för JYSK!"

 

 

 

Maria KarlssonMaria Karlsson i Luleå, Distrikt Norra Norrland

Motivering:

”Du är grunden till säljsuccén!

Med ett tränat öga håller du alltid en attraktiv avdelning och har alltid hemma av de bästsäljande varorna. Varje kund hanteras med expertis och ingen kund går miste om varken kassavara eller merförsäljningsprodukt.

Efter mer än 15 år på JYSK i en av Sveriges största butiker har du en kunskap få förunnat och du har introducerat och tagit fram så många talanger under åren. 

Du är inte bara Årets säljare- Du skapar grunden till succén och för Norra Norrland är du Årets Förbild.”

 

Stefan NilssonStefan Nilsson i Motala, Distrikt Södermanland

Motivering:

Stefan har en enorm social kompetens och yrkesstolthet som vinner kundernas förtroende. Med sin drivkraft och professionalitet har han en utomordentlig förmåga att skapa kundlösningar till världsklass.

Stefan är utan tvekan Sveriges bästa säljare.”

 

 

 

Lennie ErikssonLennie Eriksson i Hudiksvall, Distrikt Södra Norrland

Motivering:

”Med ett motto att alltid göra kunden nöjd arbetar Lennie dagligen med att överträffa kundernas förväntan. Han har en härlig energi som får alla kunder att lämna butiken med ett leende.

Lennie använder sin höga kompetens i varje säljsamtal. På en vecka och endast tre kvitton sålde han fler HÖIE sängar än många säljare gör på ett kvartal.

En fantastisk positiv, lojal och glädjespridande kollega!"

 

 

Haval QasimHaval Qasim i Vara, Distrikt Västra Götaland

Motivering

"Haval är en förebild som säljare och kollega. Han ser alltid till att kunderna möts av bra service, kompetens och strävar efter att överstiga deras förväntningar.

Haval är en sann kollega som verkligen gör allt för att hjälpa till i både egen butik, men även i hela distriktet när det behövs.

Haval - det jobbet du gör för våra kunder och kollegor är fantastiskt och jag är oerhört stolt över att få ha dig i mitt team."

 

 

Frida Nordlund, SunneFrida Nordlund i Sunne, Distrikt Värmland

Motivering:

”Frida Nordlund visar varje dag att hon brinner för att ge kunder det lilla extra. Det börjar alltid med ett varmt välkomnande till butiken. Med sitt trevliga och personliga sätt och med sin breda kompetens och med intresse för kundens behov lyckas hon med sina säljsamtal.

Hon nöjer sig inte med att bara sälja det kunder kommer in för att handla, utan försöker alltid överträffa kundens förväntningar. Detta resulterar i nöjda och återkommande kunder som gärna vill ha hjälp av just Frida Nordlund.”

 

 

 

Håkan Lindén i Södertälje, Distrikt Stockholm SydHåkan Lindén i Södertälje, Distrikt Stockholm Syd

Motivering:  

"Håkan är alltid glad, hjälpsam och en jäkel på att sälja. Han kan ta alla kunder med ett leende och har ett särskilt handlag med kunder som inte riktigt vet vad de vill ha och gör att de lämnar butiken nöjda och med en massa extra varor i vagnen som de inte visste att de behövde men som Håkan visste att de bara måste ha.”

 

 

 

 

Sally Engdahl i TrelleborgSally Engdahl i Trelleborg, Distrikt Södra Skåne

Motivering:

”Sally är en enormt positiv och energisk person och hennes glada humör smittar direkt av sig hos kunderna.

Hon ger alltid en varm och välkommande hälsning till alla kunder och ser till att kunden får med sig det kunden vill ha.

Sally kommer alltid till jobbet för att göra dagen till den absolut bästa någonsin vilket motiverar kollegorna att ge Sveriges bästa kundservice.”

 

 

Caner Erdogan i Varberg, Distrikt Halland

Caner Erdogan i Varberg, Distrikt Halland

Motivering:

”Caner gör alltid kunden nöjd genom att säkra att kunden får en komplett lösning till sitt hem.

För Caner är det viktigast att hans butik ska ge bästa kundservice så daglig feedback på säljsamtal och löpande träning för säljare är en självklar rutin i vardagen.

Oavsett omständigheter levererar han alltid en personlig, flexibel och komplett kundservice och han är en stor del av butikens fina resultat under året.”

 

 

Felicia Nilsson, Sölvesborg, SmålandFelicia Nilsson I Sölvesborg, Distrikt Småland

Motivering:

”Med ett stort leende på läpparna, ett glatt ”Hej välkommen” och en blick som skriker glädje möter Felicia alla kunder som kommer till butiken i Sölvesborg. 

Bra service är inte något som Felicia gör utan något som hon lever. Hon har alltid kunden i fokus och levererar över kundens förväntningar.

Hon levererar inte bara själv en service utan dess like, hon är också en stor inspiration för alla i butiken och får alltid sina kollegor att prestera på topp.”

 

 

Emelie Norman i Fagersta, Distrikt Dalarna

Emelie Norman i Fagersta, Distrikt Dalarna 

Motivering:

”Emelie har alltid ett leende på läpparna och ger alla kunder samma excellenta service, hur stort eller smått köpet än blir. 


Oftast blir det större och av högre kvalitet då Emelie är en riktig JYSK-stjärna på att ge kunden alternativ med fokus på kvalitet. 


Emelie är också grym på att knyta till sig företagskunder vilket i vår lilla butik är avgörande för vår omsättning. Emelie borde få en planet uppkallad efter sig.”

 

 

Kajwan Baban Västra FrölundaKajwan Baban I Västra Frölunda, Distrikt: Göteborg

Motivering:

"Kajwan är en otroligt kompetent medarbetare. Han har alltid service som ledord och tack vare sin gedigna produktkunskap leder han kunderna genom affären.

Samtidigt är Kajwan en god kollega som på samma sätt hjälper sina kollegor i butiken i stort och smått.

Under många år har han bidragit till en god utveckling med mycket pengar och gröna index till sin butik och till JYSK i stort.”

 

 

Angelica Rösnäs, Bromma Distrikt Stockholm NordAngelica Rösnäs I Bromma, distrikt: Stockholm Nord

Motivering:

Angelica satsar på kvalitet framför kvantitet när det kommer till kunder.

Hon har visat ett stort engagemang i alla uppgifter hon får, ser alla kunder och ger service av världsklass med en mycket hög produktkunskap. Med en ödmjuk och självsäker attityd guidar hon kunderna genom alla säljstegen och genom en ypperlig behovsanalys går kunderna från butiken extremt nöjda och med en helhetslösning.

Angelica har lätt till skratt och hennes glädje smittar av sig till hela teamet. Hon hjälper till med allt. Hon har svaret på det mesta och alla i gruppen vet att dom kan ta hjälp av henne. I hennes ögon är hennes vinster teamets vinster och hon är en otroligt viktig del i Region Öst.”

 

 

Annika Lövelie i Boländerna, Distrikt Uppland

Annika Lövlie i Boländerna, Distrikt: Uppland

MOTIVERING:

” Annika är en verklig förebild för kundservice. Med fantastisk produktkunskap och en enastående förmåga att fastställa kundens behov levererar hon lösningar till många nöjda kunder i Boländerna. ”

 

 

 

 

 

Andreas Fält, Eslöv

Andreas Fält i Eslöv, Distrikt: Norra Skåne

MOTIVERING:

”Andreas är duktig att verkligen lyssna på kunden för att snabbt ta reda på vilket behov kunden har, därefter väver han alltid in både merförsäljning och högreförsäljningen i säljsamtalet.

I sann "Sveriges bästa kundservice"-anda skapar han på så sätt alltid nöjda kunder och nya behov hos kunden.

Förutom detta är Andreas en drivande biträdande butikschef som alltid inspirerar och motiverar sina kollegor att utveckla butikens kundservice och öka butikens försäljning.”

 

 

Tony Neemeh Attaalla,Tony Neemeh Attaalla i Vetlanda, Distrikt: Östergötland

MOTIVERING:

"Under hela året har Tony jobbat målmedvetet. Han kommer till jobbet med målbilden att slå personbästa varje dag.

Tony har alltid ”Customer first”, 100 % kundkontakt, merförsäljning till varje kund och ett ständigt intresse att utvecklas inom retail.

724s index samt snittkvitto hade inte varit så högt utan Tonys insatser!

Med sitt engagemang, naturliga säljpitch och dagliga vilja att göra skillnad är han en stor förebild för övriga medarbetare.”

 

 

Linnea Eklund Lidköping nominerad till Årets SäljareLinnea Eklund i Lidköping, Distrikt: Skaraborg

MOTivering: 

”Alltid glad och positiv tjej, det smittar alltid av sig på mig. Fingertoppskänsla för design och material och ger våra kunder en himla massa val.

Besitter stor kunskap om produkter våra, även de som är lite svåra. Hon ger alltid det extra till våra kunder, ibland kan känslan vara att man vill gå under.

Ändå vinner hon alla säljtävlingar i vår butik, utan henne skulle den inte vara sig lik. Bäst på kassavara och merförsäljning, catching. Hon är vår allas drottning!!”

 

Latest news

Jan Bøgh

Zpráva od generálního ředitele: Vítejte zpátky

21/05/2020 - Jan Bøgh vítá zpět kolegy, kteří si vinou pandemie koronaviru a uzavření mnoha z našich prodejen museli dát nedobrovolnou přestávku z práce.

Charlotta Lindborg

Charlotta získala novou příležitost v Německu

18/05/2020 - Po šesti letech na pozici HR Managerky JYSKu ve Švédsku se Charlotta Lindborg ujala nové role a nastoupila v Německu na pozici Head of HR divize DÄNISCHES BETTENLAGER.

ESS 2020

Vysoká spokojenost zaměstnanců JYSKu

14/05/2020 - V průběhu ledna 2020 jsme se zaměstnanců z dvaceti zemí zeptali, jak se jim v JYSKu pracuje. Výsledky JYSK řadí mezi firmy s nejspokojenějšími zaměstnanci.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office