Skip to main content

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

Datum:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana. Jedan određeni proizvod je postigao veliki uspjeh kod sve troje.

Sefa Şentürk, Sales Assistant u JYSKu Nautilus u TurskojSefa radi kao Sales Assistant u JYSKu Nautilus

“Dopada mi se stil viseće stolice GJERN u prirodnoj verziji. Veoma je lijepa, udobna i predivno sja u svakom kutku. To su povratne informacije koje dobivam od kupaca, a i djeca je vole.”

“Moja kćerka je isprobala ležaljku HALVREBENE i mnogo joj se dopala. Rekla je da je savršena za njene Instagram objave. Kupit ću joj je za poklon kako bi u njoj mogla uživati ovog ljeta.”

“Baštenski stol VATTRUP u crnoj boji je jedan od mojih favorita kao i favorita kupaca. Ima fine osobine poput nastavaka za proširenje, što je savršeno za organiziranje porodičnih večera i okupljanja društva. Također je jednostavan za održavanje i premještanje."

Sefi se dopada baštenski stol VATTRUPHalvrebene je jedan od Sefinih favorita

Viseća stolica GJERN

 

Aldin Mešić, Sales Assistant u JYSKu Bihać u Bosni i HerceAldin radi kao Sales Assistant u JYSKu Bihaćgovini

“Zaista mi se dopada ležaljka HALVREBENE jer je moderna i atraktivna. Smatram da je to savršen komad za bilo koji prostor. Svojim glatkim dizajnom i primamljivom udobnošću idealan je izbor za opuštanje nakon dugog dana ili uživanje u dobroj knjizi.”

“Sa svojim neobičnim izgledom stolić KRAGEVIG savršeno odgovara ležaljci HALVREBENE i zajedno čine odličnu kombinaciju. Cijenim prirodan izgled i prilagodljivost i vanjskim i unutrašnjim prostorima.”

“Fontana GRANMEIS pruža moderan i smirujući dašak svakom prostoru.”

Tri Aldinova omiljena proizvoda
Aldin sa svim svojim omiljenim proizvodima iz novog baštenskog asortimana

Vanesa Tahiraj, Sales Assistant u JYSKu Maribor u SlovenijiVanesa radi kao Sales Assistant u JYSKu Maribor

“Ležaljka HALVREBENE je elegantna i privlači pažnju. Kada sjedite na njoj, imate osjećaj da ste među oblacima. Stavit ću je na terasu kako bi ljetne večeri bile još više opuštajuće. Velika dodatna vrijednost je što ima perive navlake i otporna je na različite vremenske utjecaje.”

“Baštenski stol UDBYNEDER Ø120 smatram vizualno privlačnim. Zaobljeni oblik je savršen za razgovore s prijateljima i porodicom. Velika dodatna vrijednost je da je napravljen od tvrde tikovine, prirodnog materijala kojem je potrebno malo održavanja. Također je FSC®-certificiran, što znači da je porijeklo tvrdog drveta iz dobro održavanih šuma s uvažavanjem prirode, životinja i ljudi. To je veoma važno meni i našim ekološki osviještenim kupcima. Bit će veliki HIT ove godine!”

“Dopada mi se ugaona garnitura za sjedenje HAFJELL. To je moderna baštenska garnitura za do 6 osoba i ima mnoge fantastične osobine kao što je visoki stol za kojim za vrijeme toplih dana vani mogu večerati s porodicom i istovremeno udobno sjediti. Također ima odličan prodajni potencijal sa luksuznim perivim jastucima, a metalni okvir je plastificiran radi zaštite od hrđe.”

Vanesa i baštenski stol UDBYNEDERVanesa se opušta na ležaljci HALVREBENE

Ugaona garnitura za sjedenje HAFJELL

 

Latest news

Ultrabalaton

JYSKov tim u jednom vikendu uspješno odradio tri trke u tri države

- JYSK kolege iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije udružili su snage i u jednom vikendu uspješno završili tri trke u tri države.

Rami Jensen

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Prekretnice i proslave

- Proljeće je službeno ovdje i imamo poprilično prekretnica i uspjeha za proslaviti.

Adis Alagić

Adisov put od prodavca do District managera u Bosni i Hercegovini

- Adis Alagić, District Manager JYSKa za sjeverni dio Bosne i Hercegovine, svoju karijeru je počeo prije devet godina kao prodavač na pola radnog vremena u JYSK prodavnici u Zenici. Tokom godina predanog rada i učenja, Adis je radio kao administrator prodavnice, zatim zamjenik rukovoditelja prodavnice i rukovoditelj prodavnice da bi 2022. godine napredovao do svoje trenutne pozicije, u kojoj zaista uživa.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office