Skip to main content

Omiljeni novi proizvodi tri menadžera trgovine

Datum: 10/10/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija: People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Tri menadžera trgovine su ponovo spremna da pričaju o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

Tri menadžera trgovine Store Manager, Austrija" data-entity-type="file" data-entity-uuid="e89a420b-0c0b-4a2f-adbf-829dc9c87667" src="/sites/default/files/inline-images/Lisa_Austria.png" />


Lisa Maria Renhart, Store Manager u Rosentalu, Austrija

“Zaista mi se sviđa klasični dizajn fotelje TANKEDAL. Uz nju je uključen i tabure za noge, što je čini savršenom za opuštanje nakon dugog dana. Osim toga, zbog svog vitkog oblika, fotelja ne zauzima previše prostora u sobi.

Prekrivač BONDEROSE je omiljen kod kupaca. Mekan je i ugodan i dolazi u tri različite boje pa ima jedan za svačiji ukus.

Vaza TOMMY je lijep predmet koji privlači poglede. Teška je pa je moja mačka ne može lako prevrnuti. U mom domu sam njome ukrasila hodnik. Mislim da vaza izgleda odlično s nekim lijepim osušenim cvijećem.”

Lisini omiljeni proizvodi
Lisa s foteljom TANKEDAL, prekrivačem BONDEROSE i vazom TOMMY
Tri menadžera trgovine Store Manager, Italija" data-entity-type="file" data-entity-uuid="7af5a7b2-a9be-4418-aa75-0c036d3a174c" src="/sites/default/files/inline-images/Antonio.png" />

Antonino Sciortino, Store Manager u Alcamu na Siciliji, Italija 

“Moj prvi omiljeni proizvod sezone je kauč na razvlačenje SKILLEBEKK. Kauč na razvlačenje je mali i zato se može smjestiti u gotovo bilo koju prostoriju. Osim toga, može se jednostavno transformirati iz kauča u krevet ako imate goste koji će prespavati.

Čim kupim kuću, stolica ULSTRUP bit će među prvim predmetima koje ću kupiti. Mogu se zamisliti kako u ovim stolicama uživam u ugodnoj večeri s nekoliko prijatelja. Sviđa mi se spužvasta podloga i elegantni skandinavski dizajn! Stolica je ergonomska i jednostavna za rukovanje. Po mom mišljenju, izgledat će sjajno i u uredu i u dnevnom boravku.

Na kraju, roletne FEMRIS su obavezne! Roletne se jednostavno postavljaju. Mogu se postaviti u bilo kojoj prostoriji i sviđa mi se što se mogu odrezati na željenu veličinu. Osim toga, jednostavnim podešavanje roletna iz vidljivosti prelazi u dojam potpunog mraka što vam omogućava da regulirate intenzitet dolazećeg svjetla.”

Antoniovi omiljeni proizvodi
Antonio s kaučem na razvlačenje SKILLEBEKK, stolicom ULSTRUP i roletnama FERMIS
Tri menadžera trgovine Store Manager, Belgija" data-entity-type="file" data-entity-uuid="4e2169d5-4a83-49bc-8248-fe50b7d4cfe4" src="/sites/default/files/inline-images/Ester_BE.png" />

Ester Stevens, Store Manager u Lochristi-Ghentu, Belgija

“Prije svega, obožavam fotelju ALLESE. Dizajn fotelje odgovara većini domova. Najbolji dio je mekoća što je čini savršenom za ugodno filmsko veče.

Zaista mi se sviđa novi set posteljine TESSA u plavoj boji. Još otkako sam počela raditi u JYSKu, zaljubila sam se u našu kolekciju posteljine od pamučnog satena i ovaj uzorak se baš uklapa u moj dom.

Moj drugi favorit je ukrasni jastuk KRONVIKKE . Mekan i čupav dizajn čini ga odličnim za zagrljaj opuštenom nedjeljom. Velika sam njegova obožavateljica, a odlično izgleda s foteljom ALLESE.”

Esterini omiljeni proizvodi
Ester s foteljom ALLESE, setom posteljine TESSA i jastukom KRONVIKKE

 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office