Skip to main content
JYSK in my home

JYSK u mom domu

Datum: 06/09/2022

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Neka vas inspirira to kako vaši kolege koriste JYSKov vanjski namještaj za svoje ljetne potrebe.

Vanjski namještaj je važan ako svoj dom želite proširiti u vrt. Evo kratak pogled na to kako neki od vaših kolega koriste JYSKov namještaj da bi što bolje iskoristili ljetno vrijeme.

Modularna garnitura za sjedenjePraktičan dizajn koji potiče kreativnost

Vanjska oaza Eliške Bakove opremljena je JYSKovom elegantnom modularnom garniturom za sjedenje. Njen vanjski namještaj morao je biti praktičan i visokog kvaliteta da tokom zime ne bi zauzimao previše prostora i da bi bio udoban tokom ljeta.

"Dizajn te garniture za sjedenje omogućuje mi da budem kreativna i svake godine pronađem nove načine za njen aranžman. To mi se vrlo sviđa", kaže Eliška Baková, JYSK Beroun, Češka Republika.

 

 

Oranžerija za opuštanjeUdobnost i visok kvalitet u oranžeriji

U Kasper Staunstrupovoj oranžeriji je udobnost bila ključna za sve odluke jer su htjeli stvoriti prostor za opuštanje. Odlučili su da će upotrijebiti i drvo zbog njegove dugovječnosti i karakteristika veće održivosti. I kao zadnje, opredijelili su se za svijetle boje jer su htjeli izgled ljeta.

"Vrlo smo zadovoljni JYSKovom garniturom za sjedenje", kaže Kasper Staunstrup, District Manager, Danska.

 

Osvijetlite vrtDuže ljetne večeri zahvaljujući svjetlima

Bárdosiné Turcsányi Bernadett koristi različita JYSKova vanjska svjetla da bi u svom vrtu stvorila atmosferu i produžila ljetne večeri na terasi.

"Moj apsolutni favorit je EKOXE vrtna saksija uz osvijetljenu novogodišnju jelku, a oboje u mom vrtu možete naći tokom cijele godine", kaže Bárdosiné Turcsányi Bernadett, Store Manager, Mađarska.

 

 

Udobni prostori u vrtuTrajan namještaj i prostor za primanje gostiju

Tokom ljeta, Line Mortensen puno koristi svoju terasu. Kada je donijela odluku o namještaju, važan je bio vanjski prostor za primanje gostiju. Voli u svom vrtu stvarati male oaze i utvrdila je da je JYSKov vanjski namještaj vrlo dugotrajan.

"U svojoj garnituri za sjedenje mogu provoditi sate čitajući knjige i uživajući u ljetnoj toplini", kaže Line Mortensen, Franchise Field Manager, Danska.

 

 

PreuređenjeVrijeme za promjene

Nani Sofie Feldam pomalo je dosadilo sjediti u vrtnoj stolici na slobodne dane. Zato je odlučila preurediti terasu. Sada svoje slobodno vrijeme može provoditi opuštajući se na suncu uz novu JYSKovu garnituru za sjedenje.

Nana Sofie Dam, JYSK Tåstrup, Danska.

 

 

JYSK na zalasku suncaGarnitura za sjedenje za sve prilike

Ono što je za Annu Brændeskovu bilo najvažnije prilikom odabira JYSKovog vanjskog namještaja jest da se on ne mora održavati i da ima prostora za pohranu svih jastuka. Ali namještaj se također morao moći koristiti za sve prilike, bilo to opuštanje ili večera.

Anne Brændeskov, JYSK Nykøbing Falster, Danska.

 

 

Priroda u domuDovedite prirodu u dom

Anna Kobos Adamiak izvršila je promjenu u drugom smjeru i dovela je prirodu u svoj dom tako što je kombinirala JYSKove proizvode i brojne biljke.

Anna Kobos Adamiak, Sales Assistant, Irska.

 

 

 

dobijte veću inspiraciju

Dvije inspirativne fotografije

 

 

Manuel Merazgui, HR Manager, Švicarska

 

 

Mihai Baltariu, Retail Manager, Švicarska

 

Inspiracija za vrt

 

 

 

 

 

Roman Höhener, Retail Manager, Švicarska

 

JYSK u vrtu

 

 

 

 

 

Lisa Lewander, Store Manager, Švicarska

 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office