Skip to main content

Dobrodošli u JYSK – upoznajte troje novih kolega (august 2021.)

Datum: 29/07/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Careers & HR , People

Troje novih kolega upoznat će nas sa svojim iskustvima u prvim danima i sedmicama rada za JYSK. Dobrodošli u tim, Linn iz Švedske, Ricardo iz Njemačke i Hanne iz Danske!

Švedska: Linn Carlsson, Sales Assistant (prodavačica), Skurup

Linn Carlsson


"Početak rada u JYSKu je bio odličan od prvog dana! Radujem se odlasku na posao i novim izazovima s kojima se hvatam ukoštac zajedno s timom iz prodavnice. Moje najbolje iskustvo je u načinu na koji su mi Store Manager i ostatak tima pomogli da se razvijem, kako lično tako i zajedno s prodavnicom.

Moj najbolji savjet za nove kolege bi bio da ulože svoje vrijeme da upoznaju proizvode i informacije o proizvodima. To prodaju čini zabavnom i jednostavnijom. Također iskoristite i prednosti rada s iskusnijim kolegama. Timski duh u JYSKu je fantastičan!"

Njemačka: Ricardo Torreblanca Perez, Transport and Administration Manager (menadžer za transport i administraciju), DC Homberg

Ricardo Torreblanca


"Veoma sam zahvalan za način na koji je počeo moj rad u JYSKu. To je otvorilo nova vrata mojoj karijeri, zbog čega sam se od prvog sam osjećao samopouzdanim na novom radnom mjestu. Naši ciljevi i očekivanja razvoja su uvijek bili neupitni, a to je za mene bila snažna motivacija.

JYSK me je posebno impresionirao sa svojom otvorenom, direktnom i opsežnom komunikacijom, interakcijom i partnerstvom između regija JYSK Business Regions. Na taj možemo postići zajedničke ciljeve i timski "gurati" prema naprijed".

Danska: Hanne Nissen, B2B Specialist (stručnjak za B2B), Head Office, Brabrand

Hanne Nissen


"Postati dijelom JYSKa je bilo jedno posebno iskustvo. Stekla sam dobar pregled kompanije tokom procesa zapošljavanja. Kad je osvanuo prvi radni dan, imala sam najviša moguća očekivanja i sretna sam što mogu kazati da nikad nisu iznevjerena.

Iznenadilo me je da JYSK stvarno "utjelovljuje svoje vrijednosti". Konkretno: kolegijalnost, trgovački i poslovni duh očituju se svaki dan i nisu samo natpis na posteru. Po mom mišljenju, to je upravo ono po čemu se JYSK ističe".

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office