Skip to main content
Śnieżka mountain

Češke i slovačke kolege penju se na najvišu planinu

Datum: 16/06/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: People

Kristýna Čižinská
Kristýna Čižinská, Social Media & Digital Coordinator.

Kao aktivnost za team building, kolege iz JYSK-ove uprave za Republiku Češku i Slovačku zajedno su se popeli na planinu.

Zaposlenici JYSK-a su uvijek za dostizanje vrha. To je stvarno tačno za kolege u JYSK-ovoj upravi u Pragu koji vode posao u Republici Češkoj i Slovačkoj.

"Ovo je bio veliki izazov, ali uživala sam i definitivno planiram ići i iduće godine!"Kristýna Čižinská, "Social Media & Digital Coordinator (koordinator digitalnih i društvenih mreža)"

Kao dio osiguravanja boljeg timskog duha među kolegama, napravili su da to bude godišnji događaj da se penju na najvišu planinu u Republici Češkoj koja se zove Śnieżka i doseže visinu od 1.603 metara.

Planinarski penjač po prvi put

Jedan od učesnika u ovogodišnjoj avanturi je bila Kristýna Čižinská, Social Media & Digital Coordinator.

"Ovo je moja prva godina - i zapravo prvi put ikada - da sam se popela na našu najvišu planinu. Bio je to veliki izazov, ali uživala sam i definitivno planiram da idem i iduće godine! Svidjelo mi se što smo išli kao tim i što smo se poticali da to što bolje obavimo," kaže Kristýna.

JYSK na vrhu

Kada su se popeli na vrh planine, Kristýna i njene kolege su se pobrinuli da dokumentiraju svoje postignuće sa slikama i JYSK zastavom.

"Ponijeli smo JYSK zastavu jer smo ponosni što smo dio JYSK porodice," kaže Kristýna.

Click to see more photos.

Latest news

Adis Alagić

Adisov put od prodavca do District managera u Bosni i Hercegovini

07/05/2024 - Adis Alagić, District Manager JYSKa za sjeverni dio Bosne i Hercegovine, svoju karijeru je počeo prije devet godina kao prodavač na pola radnog vremena u JYSK prodavnici u Zenici. Tokom godina predanog rada i učenja, Adis je radio kao administrator prodavnice, zatim zamjenik rukovoditelja prodavnice i rukovoditelj prodavnice da bi 2022. godine napredovao do svoje trenutne pozicije, u kojoj zaista uživa.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da vas poštedi plastike

06/05/2024 - Novi plastični pokrov će pomoći JYSKu da postane održljiviji.

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office