Skip to main content

Oppdatering fra vår CEO: Milepæler og feiringer

Dato:

Author: ,

Kategori: Expansion , Logistics , Sales Growth , Strategy

Rami Jensen

Kjære kollegaer,

Våren er offisielt her, og vi har en flere milepæler å feire.

Etter en treg start på regnskapsåret har vi økt salget og antall kunder i butikkene våre, som er fantastisk.

Takk for din flotte innsats, både i butikkene, på våre DC-er og våre hovedkontorer.

TO STORE BURSDAGER

I begynnelsen av april hadde vi to store bursdager da JYSK i Danmark feiret 45 år siden vår grunnlegger Lars Larsen åpnet sin første butikk i Danmark. Samtidig feiret JYSK i Tyskland sin 40-årsdag siden den første butikken ble grunnlagt.
En stor gratulasjon til begge land.

300 JYSK-butikker i Polen


Vi feiret også en stor milepæl i Polen, hvor jeg hadde gleden av å være med på åpningen av butikk nummer 300. En stor gratulasjon til Polen også. Utvidelse ligger i vårt DNA, og det er flott å se Polen fortsette å vokse og bringe våre gode tilbud til enda flere kunder.

BESØK I LANDENE

I april har jeg – sammen med vår økonomidirektør Signe Lind Jacobsen og EVP Retail Mikael Nielsen – også besøkt mange av dere i butikkene som en del av våre halvårlige møter med landsledelsen.

Butikkbesøk


Det er alltid hyggelig å besøke deg og oppleve på egenhånd hvor dedikert du er for å gjøre JYSK til en suksess. Jeg vil spesielt fremheve din innsats innen hagemøbelsalg. Du leverer eksepsjonelle resultater med både hagemøbler og vårt Price Hero-konsept. Fortsett det gode arbeidet!

Executive Management Team besøkte også våre tre tyske distribusjonssentre. Jeg likte virkelig å møte så mange dedikerte kolleger som jobber hardt for å forbedre servicen mot butikker og kunder hver dag, og det var veldig inspirerende å se daglige rutiner og struktur på DC-ene. Vi planlegger å besøke flere av våre DC-er i fremtiden.

DC besøk


STRATEGIPROSESS GODT I GANG

Vi er for tiden midt i vårt årlige strategiarbeid med JYSK Management Team for å definere våre prioriteringer for neste regnskapsår. Noen av de store temaene for JYSK er kostnadsstyring, en ny bærekraftstrategi og enda mer fokus på våre gode tilbud til både kunder og deg for å gjøre karriere i JYSK.

FOKUS PÅ MANGFOLD OG INKLUDERING

Mai er EUs mangfoldsmåned, og vi har bestemt oss for å markere denne anledningen med en kampanje i sosiale medier kalt "Vi er alle ...".
Jeg er stolt over at vi totalt sett har en høy evaluering i vår ESS (medarbeidertilfredshetsundersøkelse) som sier at du føler at du kan være deg selv her i JYSK.

Vi er alle - EUs mangfoldsmåned


Takk igjen fra meg og mitt lederteam for alt deres harde arbeid og engasjement for å gjøre JYSK til et flott sted å jobbe og være kundenes førstevalg.

Med vennlig hilsen,

Rami Jensen
President & CEO

Latest news

FotballtrøyeFredag24

Barnekreftsaken engasjerer hele landet

- Det er tredje året på rad at JYSK Norge markerer den årlige kampanjen til Barnekreftforeningen «FotballtrøyeFredag». Det engasjerer alle som jobber i JYSK.

Sagøy

Sagøy er klar for Paralympics 

- Badmintonspiller Helle Sofie Sagøy har endelig kvalifisert seg til Paralympics i Paris 2024. 

Rami Jensen

Oppdatering fra vår CEO: Milepæler og feiringer

- Våren er offisielt her, og vi har en del milepæler og suksesser å feire.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office