Skip to main content

JYSK sjećanja: Pokretanje takmičenja Shops-in-Shape (Prodavnice u formi), predstavljena obećanja JYSKovim kupcima i nova prilagođena ambalaža za online narudžbe

Datum:

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija:

Prevod: www.languagewire.com

Mnogo se toga desilo u JYSKu otkad je prva prodavnica otvorena u Danskoj 1979. Portal GOJYSK.com je otišao u arhivu da bi vidio kako je svijet JYSKa izgledao u prošlosti.

JYSK SJEĆANJA

“JYSK sjećanja” su ponavljani povratak u prošlost na portalu GOJYSK.com. Slavimo našu historiju i napredak i podsjećamo se šta se sve događalo tokom proteklih godina.

Prije 21 godinu

Shops in Shape

JYSK je 2002. pokrenuo Shops-in-Shape kako bi se osiguralo da sve prodavnice budu u najboljoj mogućoj formi. Sve je počelo kao takmičenje ali je, uz veliki uspjeh, trajno uvedeno u JYSK 2003. Danas je Shops-in-Shape općenito poznato kao Attractive Store (AS). 

Prije 11 godina

JYSK Customer Promises

Obećanja JYSKovim kupcima su prvi put predstavljena 2012. kao alat za prepoznatljivost kod kupaca. Obećanja kupcima su i dalje ogromni dio rada u JYSKu danas.

Prije 5 godina

 

Željni ste više informacija? 

Nova mašina za prilagođenu ambalažu online narudžbi je 2018. uvedena u DC Nässjö u Švedskoj, DC Uldum u Danskoj i DC Radomsko u Poljskoj. Mašina siječe karton na tačnu veličinu naručenih proizvoda, čime se smanjuje zračni prostor u svakom paketu.

 

Latest news

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Ultrabalaton

JYSKov tim u jednom vikendu uspješno odradio tri trke u tri države

- JYSK kolege iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije udružili su snage i u jednom vikendu uspješno završili tri trke u tri države.

Rami Jensen

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Prekretnice i proslave

- Proljeće je službeno ovdje i imamo poprilično prekretnica i uspjeha za proslaviti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office