Skip to main content

Påskehilsen fra vår CEO

Dato: 03/04/2020

Author: ,

Kategori: People , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President of JYSK.

Kjære kollega,

De siste ukene har vært en stor utfordring for oss alle, og det er fremdeles for tidlig å si hva resultatet av den pågående krisen blir.

Det har imidlertid ikke vært vanskelig å se at våre JYSK values lever i beste velgående og etterleves i butikker, distribusjonssentre og kontorer på tvers av landene – vi er i aller høyeste grad ONE JYSK.

Vi har nok en gang bevist at vi er sterkere sammen, at vi er fantastiske kollegaer og at virksomheten står imot stormen når tidene er tøffe.

Som vi alle vet er det akkurat dette som virkelig teller i tøffe tider.

Jeg vil personlig benytte anledningen til å understreke at dette både etterleves og at det legges merke til.

Jeg vil også benytte anledningen til å presisere at JYSK vil komme gjennom den pågående krisen og at vi sammen vil gjenoppta veksten og utviklingen på i kjølvannet av pandemien.

Dette er også årsaken til at JYSK har valgt å permittere enkelte av dere og vil unngå oppsigelser - dere er alle viktige brikker for å klargjøre virksomheten for bedre tider.

Jeg har også forståelse for at JYSK ikke nødvendigvis er deres største bekymring akkurat nå – deres nærmeste venner og familie, deres helse og velvære.

Dette gjør meg imidlertid enda mer stolt i lys av den innsats som legges ned av dere som fremdeles har åpne butikker – deres fantastiske bidrag hjelper JYSK som konsern gjennom den pågående krisen på best mulig måte.

Som et lite tegn på min verdsettelse av denne innsatsen har vi i ledelsen besluttet at alle butikker, distribusjonssentre og kontorer kan kjøpe inn valgfri kake som vi alle kan hygge oss med på onsd 8.april – mens vi holder anbefalt avstand fra hverandre.

For alle de av dere som sitter i karantene, er isolerte pga. korona eller er permittert fra virksomheten må dere dessverre vente på denne verdsettelsen, men vi vil selvfølgelig feire deres tilbakekomst, på tilsvarende måte, så fort det lar seg gjøre.

Jeg er trygg på at alle dere gjerne skulle bidratt – og jeg ser frem imot tiden da dere får denne sjansen.

Avslutningsvis ønsker jeg dere alle, deres familier og venner en god og hyggelig påskefeiring.

Ta vare på hverandre.

Hilsen
Jan Bøgh
CEO & President, JYSK

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office