Skip to main content

Журналисти и блогъри се докосват до новите тенденции в JYSK

Дата: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Категория: People , Product Assortment

В понеделник, 27 август, JYSK представи своите нови тенденции пред специална група хора в хотел „Фердинанд“ в Орхус, Дания.

Рике Блесилд
Рике Блесилд, Range & Design Manager в JYSK, разведе гостите из различните апартаменти.

На събитието за представяне на новите тенденции на JYSK в хотел „Фердинанд“ в Орхус, Дания, по време на което се предлагаше кафе, вкусни бисквити и леденостудено шампанско, беше поканена група от специално подбрани журналисти и блогъри.

Събитието беше първото по рода си в Дания, а гостите можеха да се докоснат до три нови тенденции на JYSK – Human Nature, Creative Mind и The Thinker – както и до две тенденции от миналия сезон, представени в общо пет малки хотелски апартамента.

След кратко приветствие Рике Блесилд, Range & Design Manager в JYSK, разведе гостите из различните апартаменти – всеки един проектиран и декориран в духа на уникална тенденция.

„Беше много приятно да покажа апартаментите на нашите гости, които много ги харесаха. Чудесно бе, че те имаха възможността да докоснат продуктите и да ги изпробват сами. Гостите станаха част от преживяването и това си пролича от тяхната пълна ангажираност по време на събитието“, заявява Рике.

Успех, който носи ценен опит

След обиколката гостите имаха възможност сами да разгледат апартаментите. Можеха да задават въпроси на представители на JYSK и да правят снимки за своите социални медии и блогове.

„Бяха направени много снимки, а някои блогъри дори предадоха видео на живо в Instagram. Блогърите достигнаха до над общо 400 000 последователи. Разбира се, че това е положителна реклама за JYSK пред хората, които се интересуват от интериорен дизайн,“ заявява Мартин Мьолер Аманд, Communications & PR Manager.

JYSK в хотел „Фердинанд“​​​​​

  • JYSK обзаведе пет малки апартамента в хотел „Фердинанд“ в Орхус, Дания.
  • Апартаментите могат да се наемат от всеки, който проявява интерес, на адрес hotelferdinand.dk.

Освен получените положителни отзиви, екипът, организатор на събитието, натрупа също богат и полезен опит. Този опит може да се сподели с колеги в други държави и да се използва при бъдещи събития.

„Събитието имаше успех и донесе ценен опит за всички. Когато го подготвяхме, не знаехме какво да очакваме. Това беше първи опит за подобно събитие в Дания. Сега искаме да организираме и други, така че това събитие определено няма да е последното от този вид в Дания,“ заявява Мартин.

ПО-ДОЛУ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ВИДЕОМАТЕРИАЛ ОТ СЪБИТИЕТО:

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK с 300 магазина в Полша

26/04/2024 - На 10 април JYSK откри магазин номер 300 в Полша.

JYSKs orchard in Croatia is open

По света: JYSK избира FSC, градинско събитие в Испания и нова овощна градина в Хърватия

19/04/2024 - От време на време обобщаваме за вас последните събития и инициативи от JYSK държавите. Вижте най-новото тук.

Germany

JYSK празнува два рождени дни в една година

02/04/2024 - Тази година JYSK отбелязва 45 години на пазара и в същото време JYSK Германия празнува своята 40-та годишнина.

Добави коментар

Не забравяйте добрия тон :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office