Skip to main content

Od 10 do 20 prodavnica: JYSK Irska se priprema za sledeći korak

Датум: 21/07/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Expansion

Uprkos pandemiji, kompanija JYSK Irska je uspela da privuče veliki broj kupaca, tako da je samim tim ostvarila odličnu prodaju na mreži i u prodavnicama. Kompanija JYSK želi da u finansijskoj godini 2021–2022. udvostruči broj prodavnica – od 10 do 20.

JYSK Irska
Otvaranje prodavnice u Slajgu, Irska u avgustu 2020.

Prošlo je nešto više od dve godine od kada je JYSK otvorio prvu prodavnicu u Irskoj. Ovo otvaranje su propratili dugi redovi i ogromno interesovanje irskih kupaca. Od tada, jedna prodavnica se pretvorila u 9, a kupci i dalje hrle u JYSK u velikom broju.

Paul Nutterfield
Paul Nutterfield je Store Manager (menadžer prodavnice) u Dablinu, Irska.

Paul Nutterfield je Store Manager u devetoj irskoj prodavnici. Pre ove pozicije, radio je u prodavnici u Navanu, Irska. On smatra da je uspeh koji je JYSK ostvario u Irskoj povezan sa pristupačnošću prodavnica.

„Dobijamo dosta povratnih informacije od klijenata. Govore nam da vole to što mogu brzo da stignu u prodavnicu, brzo pregledaju proizvode i brzo napuste prodavnicu. Lako je imati sjajno iskustvo pri kupovini“, kaže nam Paul.

Sjajne prodajne cifre

Roni Tuominen, Country Manager (menadžer za zemlju) u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj dobro je upućen u sjajnu vezu sa klijentima. On sada može da se pohvali sjajnim prodajnim ciframa i rastom organizacije.

„Vreme je proletelo. Kao da smo juče otvorili prvu prodavnicu. Poznato je da smo nastojali da otvorimo više od 9 prodavnica u proteklom periodu, ali nas je pandemija poremetila. Međutim, i dalje smo veoma zauzeti i zaista radimo na tome da pronađemo nove lokacije, potpišemo ugovore i oformimo organizaciju“, kaže Roni.

Naše ambicije su u međuvremenu porasle. Treba da otvorimo 20 prodavnica u finansijskoj godini 2021–2022, a najviše 6 prodavnica ćemo otvoriti pre decembra 2021. Sve u svemu, JYSK Irska nastoji da otvori oko 50 prodavnica.

„Ostvarili smo dobar dogovor u Jolu, gradu sa 8000 stanovnika. Nismo bili sasvim sigurni da li ćemo biti uspešni u tako malom gradu. Međutim, ovo je jedna od najuposlenijih prodavnica u Irskoj. To nam zaista govori da ne postoji premali grad“, kaže Roni.

Roni
Country Manager Roni Tuominen i Store Manager u Slajgu, Ilijana Jurilj.

Skromni, ali ipak ambiciozni

Dosadašnji uspeh je Roniju dokazao da je JYSKov koncept veoma tražen u Irskoj. Dakle, Roni i ostatak kompanije JYSK Irska se raduju proširenju mreže prodavnica u Irskoj i još većem zbližavanju sa klijentima.

„Želim da ostanemo skromni, ali i da negujemo ambicije. Želimo da imamo dobar udeo na tržištu i da otvorimo veliki broj prodavnica. Vreme će pokazati da li je 50 prodavnica pravi broj. Sada ćemo se zaputiti na jug i zapad u potrazi za novim tržištima. Radujemo se predstojećim uspesima“, rekao nam je Roni.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office