Skip to main content

JYSK-minner: God dag til Slovakia, butikk nummer 2000 og ny håndbok

Dato:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategori: History

Det har skjedd utrolig mye i JYSK siden den første butikken åpnet i Danmark i 1979. GOJYSK.com har vært i arkivene for å se hvordan JYSKs verden så ut for noen år siden.

JYSK-minner

  • “JYSK-minner” er et historisk tilbakeblikk som kommer hvert kvartal på GOJYSK.com. Vi feirer historien og veksten vår, og ser på hva som har skjedd i JYSK gjennom tidene.

15 år siden

Slovakia opening

I oktober 2016 åpnet JYSK den første butikken i Trencin i Slovakia. Selv om fortauet utenfor butikken ikke var ferdig ennå, ble butikken nedrent av entusiastiske slovakiske kunder gjennom dagen.

9 år siden

Store 2,000 in Norway

JYSK er også representert i Nord-Norge, og det var her JYSK åpnet butikk nummer 2000 i september 2012. Det skjedde i Leknes i Lofoten.

På åpningsdagen ga JYSK bort 2000 gratis hodeputer til de besøkende kundene, og to JYSK-maskoter var også på plass i butikken.   

5 år siden

Handbook

En ny, forbedret håndbok ble lansert, den såkalte Visual Merchandising-katalogen. Katalogen veileder butikkene til hvordan produktene presenteres mest mulig attraktivt med tanke på å øke salget. GO JYSK gikk bak kameraet ved en fotoshoot til den nye katalogen.

Latest news

FotballtrøyeFredag24

Barnekreftsaken engasjerer hele landet

- Det er tredje året på rad at JYSK Norge markerer den årlige kampanjen til Barnekreftforeningen «FotballtrøyeFredag». Det engasjerer alle som jobber i JYSK.

Sagøy

Sagøy er klar for Paralympics 

- Badmintonspiller Helle Sofie Sagøy har endelig kvalifisert seg til Paralympics i Paris 2024. 

Rami Jensen

Oppdatering fra vår CEO: Milepæler og feiringer

- Våren er offisielt her, og vi har en del milepæler og suksesser å feire.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office