Skip to main content

Novogodišnja čestitka od JYSKa

Datum:

Author: Stine Falk, Communications & CSR Intern

Kategorija: People

Nova godina se bliži, ali prije nego što nastupe mir i veselje, želimo svima poželjeti sretnu Novu godinu – na više jezika.

Prošle godine puno se toga dogodilo u JYSKu. Samo da spomenemo nekoliko stvari: finansijski rezultat oborio je dosadašnje rekorde, distributivni centri šire se da bi zadovoljili potražnju, a stotinjak novih prodavnica otvoreno je u našim zemljama.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez ogromnog truda naših odanih JYSK kolega. Da zaokružimo priču, zamolili smo kolege iz cijelog JYSK svijeta da snime novogodišnju čestitku za svoje kolege, porodicu i prijatelje.

Uživajte!

Latest news

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Ultrabalaton

JYSKov tim u jednom vikendu uspješno odradio tri trke u tri države

- JYSK kolege iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije udružili su snage i u jednom vikendu uspješno završili tri trke u tri države.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office