Skip to main content

VIDEO: Kontrola kvaliteta dolaznih proizvoda

Датум:

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Quality & Safety

Provera kvalitetaU svim JYSKovim distributivnim centrima, lokalno odeljenje za kvalitet sprovodi kontrolu dolaznih proizvoda.

Da bi se osigurao standard visokog kvaliteta JYSKovih proizvoda, lokalna odeljenja za kvalitet neprestano sprovode nasumične provere u distributivnim centrima u Neše u Švedskoj, Uldum u Danskoj i Radomsko u Poljskoj.

„Opšta kontrola kvaliteta se primenjuje na sve tipove proizvoda i to je veoma važan deo sveobuhvatne kontrole kvaliteta koja osigurava da su svi proizvodi u dobrom stanju pre nego što se distribuiraju u prodavnice. Kontrolišemo brojne različite aspekte proizvoda, od pakovanja i uputstava do nalepnica i samog proizvoda“, objašnjava Lar Ringtved Nilsen, Compliance & Quality Director (direktor usklađivanja i kvaliteta) u JYSK Nordic.

U video snimku u nastavku možete da vidite kako odeljenje kvaliteta u distributivnom centru u Poljskoj obavlja kontrolu nasumično izabranih proizvoda:

Latest news

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Ivan Vančić

Ivanova priča: Kako je stigao od prodavca u prodavnici do regionalnog menadžera JYSKa

- Ivan Vančić je u JYSKu počeo da radi 2015. godine kao prodavac u prodavnici u Požarevcu, a zanimljivo je da pre toga nije imao nikakvog iskustva u prodaji. Nakon uspešno završenih razvojnih programa, tokom kojih je pokazao svoju želju za učenjem i napredovanjem, danas radi kao regionalni menadžer.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office