Skip to main content

VIDEO: JYSK otvara muzej kompanije

Датум:

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: History

Kompanija JYSK je u petak 8. marta otvorila muzej u Danskoj sa ciljem da dokumentuje i predstavi svoju istoriju.

Uoči 40. godišnjice u aprilu, kompanija JYSK je otvorila muzej sa ciljem da dokumentuje i predstavi svoju istoriju zajedno sa zaposlenima i partnerima. Muzej se nalazi u podrumu međunarodnog sedišta JYSKa u Brabrandu u Danskoj.

Osnivač kompanije, Lars Larsen, zato je uputio poziv specijalnim gostima na zvanično otvaranje ovog kompleksa koji dokumentuje istoriju kompanije, koje se odigralo 8. marta. Među zvanicama našao se i gradonačelnik Orhusa, Jacob Bundsgaard, koji je održao govor prilikom otvaranja. Isto je učinio i Lars Larsen.

„Kao da smo juče otvorili prvu prodavnicu u ulici Silkeborgvej u Orhusu. Međutim, kada pogledam stari album sa fotografijama, vidim da sam dosta osedeo od tada. Moja supruga Kris je skupljala razne sitnice koje pričaju jednu fantastičnu priču i govore u prilog tome koliki smo put prešli tokom ovih 40 godina. Zamislite samo kako će sve izgledati za još 40 godina“, izjavio je Lars Larsen.

Pokretačka sila iza muzeja kompanije JYSK je Kris Larsen, supruga Larsa Larsena, kojoj je pripala čast da preseče traku prilikom zvaničnog otvaranja.

pogledajte video sa otvaranja (uključujući i intervju sa gradonačelnikom Orhusa):

Latest news

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Ivan Vančić

Ivanova priča: Kako je stigao od prodavca u prodavnici do regionalnog menadžera JYSKa

- Ivan Vančić je u JYSKu počeo da radi 2015. godine kao prodavac u prodavnici u Požarevcu, a zanimljivo je da pre toga nije imao nikakvog iskustva u prodaji. Nakon uspešno završenih razvojnih programa, tokom kojih je pokazao svoju želju za učenjem i napredovanjem, danas radi kao regionalni menadžer.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office