Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: JYSK Nordic se širi na Rusiju

Датум:

Author: ,

Категорија: Expansion , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President (glavni izvršni direktor i predsednik) JYSK Nordica.

Poštovane kolege,

Nakon dugog i temeljnog procesa, odlučeno je da se JYSK Nordic proširi na Rusiju. Plan je da se otvore prve radnje u Rusiji u aprilu 2020.

Sa više od 100 miliona ljudi u srednjoj klasi, Rusija ima veliki potencijal, a JYSK može da iskoristi prednosti našeg iskustva sa radom JYSK Nordic u Ukrajini, kao i operacijama naše franšize u Belorusiji i ostalim državama koje su nekada pripadale Sovjetskom Savezu.

Pored toga, Rusija predstavlja mogućnost da se otvore prodavnice uz pristupačne troškove izdavanja, a brojni gradovi se nalaze u opsegu do kog možete stići kolima iz našeg distribucionog centra u mestu Radomsko u Poljskoj.

Uprkos izazovima sa carinom i sertifikatima, možemo da vidimo i da su drugi prodavci sa Zapada, kao što su IKEA, Auchan i Decathlon, postigli uspeh u Rusiji, što ukazuje na dobru priliku i za JYSK.

Radujem se širenju u Rusiji i usput ću naravno deliti važna dostignuća.

Nastavićemo da pratimo i druga interesantna tržišta da bismo se uverili da je smer širenja ispravan.

Srdačan pozdrav,

Jan Bøgh
CEO & President kompanije JYSK Nordic

Latest news

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Ivan Vančić

Ivanova priča: Kako je stigao od prodavca u prodavnici do regionalnog menadžera JYSKa

- Ivan Vančić je u JYSKu počeo da radi 2015. godine kao prodavac u prodavnici u Požarevcu, a zanimljivo je da pre toga nije imao nikakvog iskustva u prodaji. Nakon uspešno završenih razvojnih programa, tokom kojih je pokazao svoju želju za učenjem i napredovanjem, danas radi kao regionalni menadžer.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office