Skip to main content
JYSK B2B start u BiH

JYSKovo B2B odeljenje službeno počelo sa radom u BiH

Датум: 17/01/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Expansion

Dodatni količinski popusti, fleksibilna dostava i individualan pristup samo su neke od prednosti koje će poslovni subjekti u Bosni i Hercegovini moći da ostvare u saradnji sa JYSK B2B odeljenjem, koje je 15. januara službeno krenulo sa radom.

Business to Business (B2B) prodaja čini veliki deo JYSKovog uspeha, a temelji se na izgradnji i održavanju poverenja i kvalitetnih odnosa sa poslovnim subjektima. Nakon pokretanja B2B odeljenja u Hrvatskoj 2020. godine te brojnih uspešnih saradnji i projekata u regionu, JYSK je zbog velikog potencijala tržišta i želje da se još više približi svojim kupcima, pokrenuo B2B odeljenje u Bosni i Hercegovini.

RETAIL ISKUSTVO KAO KVALITETNA PODLOGA ZA IZGRADNJU B2B ODNOSA

Маја Андрић

Maja Andrić, Business to Business Consultant za BiH, poslednjih pet godina je radila kao Store menadžerka JYSK prodavnice u Trebinju, a sada će biti posvećena kreiranju ponuda za poslovne subjekte širom BiH, izgradnji kvalitetnih odnosa sa kupcima i jačanju prepoznatljivosti JYSKovog B2B odeljenja na tržištu.

„Sa edukacijom za B2B Consultanta sam krenula u novembru i od tada sam prošla intro program i brojne edukacije. Iako se rad u B2B odeljenju dosta razlikuje od moje prethodne pozicije, posebno u vidu komunikacije, koja se sad više odvija putem drugih kanala nego uživo, smatram da me dugogodišnji rad u prodavnici odlično pripremio za ovu ulogu i da se dobro snalazim u njoj.“, rekla je.

B2B kupci najviše pažnje posvećuju kvalitetnoj ponudi, dobrim cenama i fleksibilnosti dostave, zbog čega je JYSKovo B2B odeljenje posvećeno kreiranju personalizovanih ponuda, koje će najbolje odgovarati specifičnim potrebama kupaca.

Lana Barković, B2B Managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, veruje da će kupci u BiH brzo prepoznati vrednost i prednosti JYSK B2B odeljenja.

Лана Барковић и Маја Андрић

„Prvi korak u ostvarivanju prepoznatljivosti na tržištu je odlazak u prodavnice i edukacija o B2B ponudama jer verujemo da ih naši potencijalni B2B kupci već posjećuju. Osim internih edukacija i kontakta sa kupcima putem različitih kanala, takođe planiramo predstavljanja na sajmovima, koji su odlična prilika za razmenu iskustava i predstavljanje naših ponuda.“, rekla je Lana te dodala da je sa Majom, JYSKovo B2B odeljenje dobilo odlično pojačanje:

„Maja je izuzetno sistematična osoba, koja se detaljno posveti svim zadacima i jako je uporna. S obzirom da se dugo bavila sportom, ima izražen takmičarski duh tako da ne sumnjam da će se odlično snaći u svim novim izazovima i projektima.“

VELIKA PREPOZNATLJIVOST I ZADOVOLJSTVO KUPACA

Dugoročni ciljevi novog JYSK B2B odeljenja u BiH su jačanje B2B prometa, visok udeo B2B prodaje u ukupnom JYSKovom prometu, veliki broj zadovoljnih kupaca, koji će se rado vraćati te širenje na turistički sektor, koji je u ekspanziji u Bosni i Hercegovini. Uz to, JYSKov B2B odeljenje će svakodnevno raditi na jačanju svoje pozicije na tržištu i prepoznatljivosti među kupcima, koji će u saradnji sa njim, uvek moći da ostvare brojne dodatne pogodnosti.

 

Latest news

Rami Jensen

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dostignuća i proslave

08/05/2024 - Proleće je zvanično stiglo, a toliko ima dostignuća i uspeha koje treba da poslavimo.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da bi uštedeo plastiku

06/05/2024 - Nova plastična navlaka će pomoću JYSKu da poveća ekološku održivost.

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office