Skip to main content

VIDEO: Kako voditi posao u ratu

Datum:

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: History , People

Prevod: www.languagewire.com

Na sastanku za započinjanje strategije u Danskoj početkom maja, Country Manager za JYSK Ukraijina, Ievgenii Ivanytsia, prenio je emocionalno stanje u vezi situacije u njegovoj domovini.

Mogli ste čuti pad igle na tlo. Mogli ste vidjeti kako su oči zasuzile u cijeloj prostoriji. Mogli ste osjetiti intenzivnu pozornost na izgovorene riječi.

Kako je Ievgenii Ivanytsia, Country Manager za JYSK Ukrajina, započeo svoju prezentaciju za više od 170 kolega koji su se okupili u HimmerLandu u Danskoj, velika konferencijska dvorana je utihnula.

Ievgenii je mirno prošao kroz svoje slajdove, koji su ispričali priču o zemlji u ratu, i izložio činjenice o tome kako izgleda pokušavati voditi posao u takvim nesigurnim vremenima.

Nakon svoje prezentacije, Ievgenii se sastao s portalom GOJYSK.com radi video intervjua.

Pogledajte video ispod:

 

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatni sprat i riječi dolaze u novu JYSK kuću (JYSK House)

- U sve prodavnice, distributivne centre i urede stiže novi važni element. 

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office