Skip to main content

JYSKov najbolji prodajni stav bit će nagrađen

Datum:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Sales Attitude (prodajni stav)

Sada je ponovo vrijeme. JYSKov najbolji prodajni stav se treba vježbati i koristiti kako bi se osvojili kupci i odlična nagrada.

F847 Xanten (Njemačka), L650 Goes (Nizozemska), F957 Heinola (Finska).

Ove prodavnice su neke od državnih pobjednika u prošlogodišnjem takmičenju Sales Attitude Competition i sve su osvojile vikend putovanje. Sada se takmičenje vraća kao Best Sales Attitude i opet je glavna nagrada vikend putovanje.

“Želimo nagraditi prodavnice u JYSKu s najboljim prodajnim stavom. Mnogo ulažemo u obuku i razvoj i naše prodavnice vole takmičenja. Sada želimo vidjeti ko je najbolje iskoristio ovu obuku”, kaže Michael Olesen, Retail Operational Director.

Tri kruga

Michael Olesen
Retail Operational Director (operativni direktor maloprodaje), Michael Olesen

Kao i prošle godine, takmičenje će imati tri kruga. U junu će u fokusu biti vrt, u julu madraci, a u augustu dodatna prodaja. Nakon tri kruga će se nagraditi ukupni pobjednik.

”Sve je u pravom pristupu našim kupcima kako bismo im dali najbolje korisničko iskustvo i kako bi oni dobili šta im treba. Po tome bismo se trebali razlikovati od konkurencije i osigurati da se kupci vraćaju u JYSK”, kaže Michael.

Latest news

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Ultrabalaton

JYSKov tim u jednom vikendu uspješno odradio tri trke u tri države

- JYSK kolege iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije udružili su snage i u jednom vikendu uspješno završili tri trke u tri države.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office