Skip to main content
Liverpool

Atmosfera uz Sales Attitude je došla do usijanja

Datum: 15/07/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija:

Završio je prvi mjesec takmičenja Sales Attitude Competition i u toku je druga runda. U Ujedinjenom Kraljevstvu, pobjednik 1. runde željno iščekuje nastavak.

Donna Lester
Donna Lester je Deputy Store Manager (zamjenica voditelja prodavnice) u Liverpoolu, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Customer First.

To je centralni dio JYSKove strategije i u junu je istaknut više nego ikad u svim JYSKovim prodavnicama širom svijeta. Takmičenje Sales Attitude Competition je izazvalo prodavnice da nude svoje najbolje usluge kupcima i da im kontakt s kupcima u prodavnicama bude prioritet.

U Ujedinjenom Kraljevstvu je najbolji primjer prodavnica u Liverpoolu, jer su zaposlenici iz prodavnice uspjeli pobijediti u prvoj rundi, postigavši najbolji rezultat na temelju Garden prodaje.

"To je sjajno i ne bih to mogla postići bez tima. Stvorili smo takmičenje između osoblja, ko može najviše prodati, a ja sam osigurala da zalihe budu pune, što nam je stvarno pomoglo", kaže Donna Lester, Deputy Store Manager u Liverpoolu.

Fokus na madrace u julu

U julu se Sales Attitude Competition nastavlja uz fokus na madrace, dok se u prodavnici u Liverpoolu Donna i njen tim pripremaju za više. Opći pobjednik nakon tri runde osvojit će vikend-putovanje.

"Trebat ćemo vježbati jer smo još uvijek prilično novi tim. Ali, uzbuđena sam zbog sljedeće runde i vidjet ćemo šta nam nosi", kaže Donna.

LogoRetail Operational Director (operativni direktor maloprodaje), Michael Olesen, zadovoljan je kad vidi kako JYSKove prodavnice širom svijeta daju sve od sebe da osiguraju najbolji mogući prodajni stav prema kupcima.

"Divno je vidjeti kako su prodavnice povećale fokus na kontakt s kupcima i kako daju sve od sebe da kupcima osiguraju da dobiju sve što im je potrebno. Pravo je zadovoljstvo posjećivati prodavnice širom Europe i vidjeti zaposlenike koji ostavljaju sve na čemu rade kad u prodavnicu uđe kupac i odmah počinju razgovor s njim", kaže Michael.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office