Skip to main content

Vrhunski komentator na GOJYSK.com oseća međunarodnu povezanost

Datum: 11/01/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Dirk Laurisch, koji ima 42 godine i radi u JYSK prodavnici u Berlinu (Fridrihshajn), unosi timski duh u odeljku za komentare na GOJYSK.com. On vidi mnogo pozitivnih efekata jedinstvenog JYSKa.

Dirk Laurisch
Dirk Laurisch radi u JYSKu u Berlinu (Fridrihshajn) u Nemačkoj.

„That’s great!“, „That was a damn good day. Thanks!“, „GO! GO! GO! We are JYSK!“

Neki od vas su verovatno primetili ime „DIRKIDIRK“ u odeljku za komentare na GOJYSK.com. Od avgusta 2021. postavio je najmanje 21 komentar na različite članke i time je DIRKIDIRK stekao nezvaničnu titulu „Vrhunski komentator na GOJYSK.com“.

„Zaista mi se dopada GOJYSK.com. Počeo sam da ga čitam prošlog leta kada je u Nemačkoj trebalo da se izvrši rebrendiranje. Video sam funkciju za komentare i pomislio „Zašto niko ne komentariše?“. Onda sam samo počeo da pišem komentare“, kaže 42-godišnji Dirk Laurisch, koji stoji iza korisničkog imena DIRKIDIRK.

U JYSKu od 2009. godine

Dirk radi u JYSKu od 2009. godine, a najduži period u jednoj prodavnici bio je 8 godina u prodavnici u njegovom rodnom gradu u Frankfurtu (Odra) u Nemačkoj.

Grad je podeljen na dva dela sa Nemačkom na zapadnoj strani Odre i Poljskom na istočnoj strani. U to vreme, kompanija je bila DÄNISCHES BETTENLAGER na nemačkoj strani, a JYSK na poljskoj strani.

„To su bile dve veoma različite prodavnice koje nisu imale mnogo zajedničkog. Ali to se promenilo rebrendiranjem u JYSK i sada mi je sasvim jasno da su prodavnice iz iste kompanije“, kaže Dirk.

Osećaj bliskosti sa međunarodnim timom u JYSKu motivisao ga je da piše komentare i nada se da će mu se u budućnosti pridružiti još ljudi.

„Sviđa mi se što takođe dobijate osećaj povezanosti sa drugim JYSKovim zemljama i čujete šta se dešava u JYSKu širom sveta. Ne razumem zašto više ljudi ne piše komentare“, kaže Dirk.

3 koraka da podelite komentar

  1. Idite do kraja članka.
  2. Dodajte svoje ime, e-adresu i poruku.
  3. Kliknite na „Sačuvaj komentar“.

Svi komentari se proveravaju pre objavljivanja da bi se izbegla bezvredna pošta.

 

Latest news

HR Award, Ukraine

Oko sveta: Knjige snova, Svetsko prvenstvo u florbolu i nagrade za ljudske resurse

14/01/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Dirk Laurisch

Vrhunski komentator na GOJYSK.com oseća međunarodnu povezanost

11/01/2022 - Dirk Laurisch, koji ima 42 godine i radi u JYSK prodavnici u Berlinu (Fridrihshajn), unosi timski duh u odeljku za komentare na GOJYSK.com. On vidi mnogo pozitivnih efekata jedinstvenog JYSKa.

JYSK colleagues

JYSK se brine o tome

03/01/2022 - U JYSKu učestvujemo u mnogim projektima širom sveta u kojima sponzorišemo, doniramo ili pomažemo na bilo koji način. Evo kratkog pregleda nekih od novijih inicijativa.  

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office