Skip to main content

Журналісти і блогери знайомляться з новими стилями JYSK

Дата: 07/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Категорія: People , Product Assortment

У понеділок, 27 серпня, JYSK презентував свої нові стилі для окремої групи людей в готелі Ferdinand в Орхусі, Данія..

Рікке Блезілд
Рікке Блезілд, Range & Design Manager в JYSK, показала гостям різні апартаменти.

Під час презентації нових стилів JYSK в готелі Фердинанд в Орхусі групі спеціально відібраних журналістів і блогерів було запропоновано каву, смачні печива і крижане шампанське.

Захід став першим у своєму роді в Данії, і гості змогли познайомитися з трьома новими тенденціями JYSK — Human Nature, Creative Mind та The Thinker, а також з двома тенденціями минулого сезону, у загальній складності в п'яти невеликих готельних апартаментах.

Після короткого привітання Рікке Блезілд, Range & Design Manager в JYSK, показала гостям різні апартаменти — кожен оформлений за унікальним стилем.

"Було дуже приємно показати нашим гостям апартаменти, які їм дуже сподобалися. Що ще спрацювало дуже добре, це те, що вони самі змогли доторкнутися до товарів і випробувати їх. Гості стали частиною самого досвіду, і це також окупилося в їх великій прихильності протягом всього заходу", — говорить Рікке.

Повчальний успіх

Після екскурсії гості мали можливість самостійно оглянути апартаменти. Вони могли задати питання представникам JYSK і сфотографуватися для своїх соціальних мереж і блогів.

"Було зроблено багато фотографій, а деякі блогери навіть транслювали відео в реальному часі в Instagram. У цілому блогери досягли понад 400 000 передплатників. Це, звичайно, позитивне наближення JYSK до людей, які цікавляться дизайном інтер'єру", — говорить Мартін Меллер Ааманд, Communications & PR Manager.

JYSK в готелі Ferdinand​​​​​

  • JYSK умеблював п'ять невеликих апартаментів в готелі Ferdinand в Орхусі, Данія.
  • Апартаменти можуть бути орендовані будь-ким, кого це цікавить, за посиланням hotelferdinand.dk.

Крім позитивних відгуків, команда, що стоїть за цим заходом, також набула багато корисного досвіду. Цим досвідом можна поділитися з колегами в інших країнах і використовувати для майбутніх заходів.

"Захід мав повчальний успіх, корисний для всіх. Коли ми готували цю подію, ми не знали, чого очікувати. Ми вперше спробували проведення подібного заходу в Данії. Тепер ми хочемо зробити ще більше, так що такого роду презентація буде не останньою в Данії", — говорить Мартін.

НИЖЧЕ ВИ МОЖЕТЕ ПОДИВИТИСЯ ВІДЕО ІЗ ЗАХОДУ:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office