Skip to main content
Finnish team

Відкриття двох міських магазинів у Фінляндії

Дата: 05/09/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорія: Attractive Stores , Expansion

У четвер, 23 серпня, Фінляндія відкрила двері для перших двох міських магазинів у країні. З двома новими магазинами, розташованими в Гельсінкі, JYSK тепер має в цілому десять міських магазинів у трьох країнах.

Кетрін
Кетрін Веггербі, Project Manager міських магазинів

Фінляндія зможе тепер зустрічати клієнтів в двох нових міських магазинах в торгових центрах Форум і Ітіс у столиці Фінляндії Гельсінкі.

Кетрін Веггербі, яка є Project Manager міських магазинів і працює в області розвитку роздрібної торгівлі, взяла участь у відкритті магазину у Фінляндії, як вона зазвичай робить, коли відкривається новий міський магазин.

Нам вдалося поговорити з нею по телефону, щоб дізнатися більше про відкриття міських магазинів.

"Дуже приємно брати участь у відкритті. Зазвичай ми дуже зайняті у дні перед відкриттям магазину, а особливо тут, у Фінляндії, адже ми відкриваємо два нових магазини в один день. Але атмосфера завжди хороша, і люди дуже позитивні", — каже Кетрін.

Розташування міських магазинів дуже важливо, і два нових магазини в Фінляндії розташовані в торгових центрах Гельсінкі, які користуються популярністю в населення.

"У міських магазинах ми можемо змішувати і поєднувати товари таким чином, щоб надихати клієнтів купувати більше. У міських магазинах ми маємо менший асортимент, і він в першу чергу включає в себе товари з наших категорій PLUS або GOLD і нові товари", — каже Кетрін, яка також відповідає за вибір товарів, які будуть представлені в міських магазинах.

Реакція клієнтів

Концепція міських магазинів є новою у Фінляндії, і ми попросили Ріікка Лескінен, Sales & Marketing Manager JYSK у Фінляндії, який також брав участь у відкритті, запитати деяких з перших клієнтів, що вони думають про магазин.

Зустрінемося з ними тут:

"Великі пропозиції та магазин є набагато більше надихаючим. Протягом останніх двох років я часто робив покупки в JYSK, і обслуговування клієнтів завжди було відмінним."
— каже Яркко Пурхонен

Ярко


У день відкриття Яркко Пурхонен купив декоративні рослини, подушку і ковдру. Він також мав намір придбати новий комплект постільної білизни.

"Мені подобається новий зовнішній вигляд магазину, і на цей раз я купила новий плед."
— каже Вільма Мартикайнен

Вільма

 

"Мені було дуже приємно відвідати магазин, і я думаю, що магазин виглядає чудово."
— каже Айріс Сальстром

Айріс


Айріс пішла додому з новими матрацами і пледами.

Міські магазини JYSK

З відкриттям у Фінляндії, JYSK тепер має в загальній складності 10 міських магазинів.

  • 5 у Данії
  • 3 в Угорщині
  • 2 у Фінляндії

Вже у вересні відкриється третій міський магазин в центрі Реді в Гельсінкі, Фінляндія.

Latest news

Aleš Kisý

Моя шоста Паралімпіада

27/03/2024 - За 5 місяців до початку Паралімпійських ігор у Парижі Алеш Кісий, чеський призер Паралімпіади, готується до своєї шостої Паралімпіади.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Італія інвестує в розвиток співробітників

19/03/2024 - 26 лютого JYSK Італія запустив першу програму стажування District Manager Trainee (DMT) у головному офісі в Мілані.

sm meeting

Піврічне зібрання керуючих магазинами JYSK в дусі Empowerment

18/03/2024 - 11-12 березня до Києва приїхали директори 91 діючого магазина JYSK з 37 міст України задля участі у піврічному зібранні керуючих. Колеги поділилися враженнями.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office