Skip to main content
Scandinavian Sense

Скандинавські пропозиції з органічної бавовни

Дата: 26/03/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорія: Product Assortment

JYSK пропонує нову лінійку товарів з текстилю, які виготовлені з органічної бавовни.

Scandinavian Sense team
Команда Scandinavian Sense. Зліва Ліне Скаанінг Ліндсков, Range & Design Coordinator), яка є керівником цього проекту. Зустрічається з іншими учасниками проекту.


Кінець березня і нова лінійка товарів з текстилю вже на шляху до магазинів JYSK (включаючи онлайн магазини) Данії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Чехії, Словаччині, Румунії та Болгарії.

Scandinavian Sense

  • Scandinavian Sense - нова колекція виробів з текстилю, які виготовлені зі 100% органічної бавовни, сертифікованої GOTS.
  • GOTS - це Global Organic Textile Standard (глобальний стандарт для текстилю з органіки), який є світовим лідером стандартів органічного виробництва товарів, зокрема з бавовни.

З новою колекцією, яка називається - Scandinavian Sense (Скандинавський Стиль), JYSK пропонує споживачам нові можливості з ще більшою лінійкою виробів з текстилю, яка робить органічну бавовну доступною для широкого кола споживачів.

«З Scandinavian Sense ми прагнемо забезпечити  споживачів стриманою розкішшю. Новий домашній текстиль має гарний вигляд та приємний на дотик, в той самий час він достатньо міцний та довговічний. Органічна бавовна в поєднанні зі Скандинавським мінімалізмом створює атмосферу гарного самопочуття, яку, як ми сподіваємось, багато покупців забажають мати вдома,» - говорить Ліне Скаанінг Ліндсков, Range & Design Coordinator (координатор з асортименту та дизайну), яка є керівником цього проекту.

Колекція Scandinavian Sense включає в себе рушники, килимки для ванної, пледи та постільну білизну. В Данії, Швеції, Норвегії та Фінляндії до цієї колекції також увійшли ковдри та подушки.

Знайомство із закупівельниками

Далі ви можете познайомитись із закупівельниками, які співпрацювали з багатьма департаментами, щоб зробити Scandinavian Sense реальністю.

Lotte Grandrup Thielke Pedersen

Лотте Гандруп Тіельке Педерсен, категорійний менеджер, яка відповідальна за пледи:

«Я з нетерпінням чекаю на відгуки покупців про пледи з органічної бавовни, які я закуповувала. Вони сподобались багатьом моїм колегам, які купували ці пледи та тестували їх вдома. Вони достатньо теплі, проте не жаркі, їх приємно торкатись, в них приємно загортатись. Крім того вони дуже органічно виглядають на ліжку або на дивані.

Вся серія – створена усіма закупівельниками – має єдиний Скандинавський стиль, з яким ми зараз працюємо в JYSK. Він має ексклюзивний та вишуканий вигляд, проте залишається доступним широкому колу споживачів.»

Kathrine Møller Nielsen

Кетрін Меллер Нільсен, категорійний менеджер, яка відповідальна за постільну білизну:

«Ви маєте дуже гарне співвідношення ціни та якості з товарами Scandinavian Sense. Усі деталі було детально опрацьовано, і ці дрібниці створюють сприйняття якості. Як покупець, ви маєте відчувати, що отримуєте щось додаткове.

Буде дуже цікаво побачити як відреагують різні країни. Адже існує велика різниця між акцентами на органічній бавовні на різних ринках. В одних – дуже важливий акцент саме на органічності, в інших – пріоритети стоять на дизайні та якості. На щастя, Scandinavian Sense поєднує в собі обидва напрямки.»

Sara Rasmussen

Сара Расмунсен, категорійний менеджер. Яка відповідальна за рушники та килимки для ванної:

«Я вважаю що товари дуже гарні, як з точки зору дизайну, так і кольорів. Ми змогли досягнуть дуже високої якості товарів, включаючи групу «рушники та килимки для ванної», з якою я працюю. Тому що ми приділили дуже багато часу та зусиль для досягнення високої якості.

Наприклад вафельні рушники – це новинка, якої досі не було в нашому асортименті. Я обовязково повішу такі рушники у себе дома в ванній кімнаті. І я з нетерпінням чекаю на результати продажів саме цієї новинки.»

Laurence Muller

Лоуренс Мюллер, категорійний менеджер, який відповідає за ковдри та подушки:

«З цією новою колекцією ми змогли поєднати міцність, скандинавський дизайн та високоякісні текстильні матеріали за дуже доступними цінами. Наш посил покупцям дуже чіткий та прозорий6 Ми завжди прагнемо пропонувати найкраще співвідношення ціни та якості, навіть при введенні нової лінійки товарів з органічної бавовни.

Обираючи ковдри та подушки для колекції Scandinavian Sense, ми працювали з нашими найкращими Європейськими партнерами, та обрали найкращі тканини з органічної бавовни та найкращі наповнювачі. Вироби вийшли дуже ексклюзивними, а ковдри ми запакували в окремі бавовняні сумки.»

Latest news

Aleš Kisý

Моя шоста Паралімпіада

27/03/2024 - За 5 місяців до початку Паралімпійських ігор у Парижі Алеш Кісий, чеський призер Паралімпіади, готується до своєї шостої Паралімпіади.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Італія інвестує в розвиток співробітників

19/03/2024 - 26 лютого JYSK Італія запустив першу програму стажування District Manager Trainee (DMT) у головному офісі в Мілані.

sm meeting

Піврічне зібрання керуючих магазинами JYSK в дусі Empowerment

18/03/2024 - 11-12 березня до Києва приїхали директори 91 діючого магазина JYSK з 37 міст України задля участі у піврічному зібранні керуючих. Колеги поділилися враженнями.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office