Skip to main content

Огляд за країнами: біг, гра й навчання

Дата: 28/06/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорія: People

Час від часу ми проводимо огляд останніх подій і заходів із деяких північних країн JYSK. Ознайомтеся з ними тут.

БОЛГАРІЯ

Болгарія

Команда JYSK Болгарія прийняла участь у благодійному марафоні. Окрім бігу задля доброї справи, вони також випробували одне одного на витривалість.

ФІНЛЯНДІЯ

Наші фінські колеги випустили спеціальний музичний відео-ролик, який показує, як це працювати в компанії JYSK. Назва музичного ролику звучить так: «Пророки сну».

ГРЕЦІЯ

Греція

Під час навчальної програми нові співробітники з Греції змагалися одне з одним у грі на Kahoot, ігровій навчальній платформі. Приз? Торт, який переможці розділи з рештою групи.

РУМУНІЯ

Алекс Брату

У Румунії чотири співробітника JYSK, враховуючи Country Manager Алекса Брату (угорі), розказали студентам, що означає працювати в роздрібній торгівлі, які для цього потрібні якості і які наразі доступні вакансії.

БЕЛЬГІЯ

Щоб відсвяткувати важливу подію досягнення 100-ї відмітки кількості працівників, команда JYSK Бельгія створила відео-ролик про магазин. Вітаємо!

Поділіться своєю історією

Надсилайте вашу ідею історії на адресу: GOJYSK@JYSK.com.

 

Latest news

Aleš Kisý

Моя шоста Паралімпіада

27/03/2024 - За 5 місяців до початку Паралімпійських ігор у Парижі Алеш Кісий, чеський призер Паралімпіади, готується до своєї шостої Паралімпіади.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Італія інвестує в розвиток співробітників

19/03/2024 - 26 лютого JYSK Італія запустив першу програму стажування District Manager Trainee (DMT) у головному офісі в Мілані.

sm meeting

Піврічне зібрання керуючих магазинами JYSK в дусі Empowerment

18/03/2024 - 11-12 березня до Києва приїхали директори 91 діючого магазина JYSK з 37 міст України задля участі у піврічному зібранні керуючих. Колеги поділилися враженнями.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office