Skip to main content

Нові випробування в Божуриште

Дата: 25/01/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорія: Logistics , People

Для Яна Олівера-Шмідта, Logistics Manager, визначним, але нелегким випробуванням став переїзд до Болгарії й прийняття на себе відповідальності за новий розподільний центр у Божуриште.

Ян Олівер-ШмідтЗ вікна свого кабінету в розподільному центрі JYSK у Божуриште Logistics Manager Ян Олівер-Шмідт може спостерігати пейзаж, який значно змінився з 1 січня 2018 року, коли він поміняв роботу в розподільному центрі в Ульдумі, Данія, на Божуриште, Болгарія, щоб стати відповідальним за новий розподільний центр JYSK.

Насправді, розподільний центр, розташований біля болгарської столиці Софії, настільки новий, що його буде завершено лише влітку.

Поки робочі працюють над встановленням кранів і полиць на нових висотних складах, Ян зайнятий розбудовою відповідної культури й ефективної організації процесу керування розподільним центром у майбутньому.

«Я зосередився здебільшого на цінностях нашої компанії й на поясненні того, що відстоює JYSK. Я також чітко наголосив, що JYSK має свої власні концепції, з якими ми працюємо та в рамках яких ми можемо створювати нові креативні рішення», — пояснює Ян.

І його послання було добре прийняте.

«Гадаю, всім було легко це сприйняти, бо практично кожен у Божуриште відкритий до спілкування й готовий допомогти. У нас фантастична команда, і всі мої колеги неймовірно вправно виконують свою роботу», — каже Ян.

Багато труднощів

Однак він усе ж стикається з багатьма труднощами, які нагадують йому про те, що він змінив добре знану роботу в Данії на нову в Болгарії.

«Багато завдань треба вирішувати, коли будуєш новий розподільний центр. Від питань із будівництва до керування столовою або вивезення смітних баків. У Данії я завжди знав, кому дзвонити. Тут потрібно докладати більше зусиль, коли стикаєшся з новими труднощами. У результаті отримуєш кілька сивих волосин, але багато досвіду, який я зможу використати в майбутньому. Кілька тижнів було важко впоратися з усім цим, але коли ще через тиждень ми знайшли способи вирішувати 20 проблем за 30 хвилин, ми почали рухатися далі», — каже Ян.

Ян Олівер-ШмідтЦей процес допоміг йому стати краще в прийнятті рішень.

«Завжди хочеться зробити все бездоганно, але я усвідомив, що іноді потрібно просто прийняти рішення. А тоді змінити його пізніше, якщо виявляється, що було прийняте неправильне рішення», — каже Ян.

Особистісний розвиток

Це один із шляхів, яким перебування в Болгарії сприяло особистісному розвитку Яна.

І навіть якщо важко бачитися з родиною лише на вихідних, він не жалкує, що погодився на випробування в Болгарії.

«Це великий досвід, і я б порадив іншим зробити так само, якщо випаде нагода. Звичайно, дуже важливо мати родину, яка тебе підтримує, і якщо це так, це неймовірно хвилююче випробування. Можливо, мені було легше, бо я працюю з компанією JYSK уже десять років і знаю їхні цінності. Але відповідати за новий розподільний центр в іноземній країні — це справа, завдяки якій я багато чому навчився», — каже Ян.

Факти про Яна

  • Яну 42 роки
  • У нього дружина й діти 10 й 12 років.
  • У свій вільний час Ян катається на лижах і грає в гольф.
  • Він дипломований інженер зі ступенем бакалавра наук
  • Трудовий досвід
    • LEGO (планування, закупівлі).
    • Lemvigh-Müller (оптимізація логістики, концепції розповсюдження, контролювання).
    • Bestseller (оптимізація логістики, впровадження системи управління робочим навантаженням, контролювання).
    • JYSK (оптимізація логістики, впровадження системи управління робочим навантаженням, контролювання, IT), 10 років.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office