Skip to main content

Нове обладнання, яке забезпечує краще й ефективніше прибирання

Дата: 07/01/2019

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорія: Attractive Stores , People

Менше часу на прибирання — більше часу для клієнта. Така реальність магазинів JYSK, які замінили килими деревʼяними підлогами.

gulvmoppe

Все більше магазинів JYSK замінюють килими деревʼяними підлогами; це відбувається в рамках реалізації нової концепції магазину 3.0, або в рамках модернізації нинішньої концепції магазину 2.0. Сьогодні близько 280 магазинів мають деревʼяні підлоги, і їх кількість постійно збільшується. До того ж майже всі міські магазини мають деревʼяну підлогу.

Світло, як скандинавське вираження нової концепції магазину 3.0, було добре сприйняте як клієнтами, так і колегами JYSK, і з часом ця концепція буде впроваджена у всіх магазинах. Але нова концепція також встановлює нові вимоги до прибирання, і для цього необхідно мати нове обладнання.

"Нова сучасна концепція робить магазин дуже презентабельним, і це встановлює високі стандарти, навіть коли справа доходить до прибирання", — говорить Мадс Сковгаард, який є Store Manager Trainee в місті Вібю в Данії.

Магазин у Вібю був одним з перших, в якому була впроваджена нова концепція 3.0 влітку 2018 року. Відтоді команда протестувала нове обладнання для прибирання: суху швабру, машину для очищення підлоги і пилосос.

Ефективний і чудовий результат

Нове обладнання для прибирання було добре прийняте у Вібю.

"Верхня частина сухої швабри відповідає ширині проходу, що робить його прибирання швидким і ефективним. Швабра прибирає пил і бруд без використання води", — каже Медс, показуючи, як швидко пересуватися по магазину.

Машина для миття підлоги
Медс з новою машиною для прибирання підлоги.

Медс віддає перевагу пилососу. "Новий пилосос набагато кращий, ніж той, який ми мали раніше. Ним набагато простіше управляти, а коліщата дозволяють легко переміщувати його по магазину. Крім того, функція змотування шнура є кращою, а сам пилосос працює тихіше, що є великою перевагою, якщо в магазині є клієнти", — каже він.

Прибирання підлоги займає трохи більше часу, але це робиться тільки один раз на тиждень.

"Ми отримали нову машину для прибирання підлоги. Після ознайомлення з функціями нею легко управляти, і результат приносить задоволення."

Більше часу для клієнтів

Хоча прибирання підлоги потребує часу, в цілому магазин витрачає його менше, ніж до впровадження концепції магазину 3.0.

"Економія часу на прибиранні дозволяє нам приділити більше уваги нашим клієнтам, і це є дуже важливим для нас. У той же час, на мою думку, результати прибирання кращі — магазин виглядає дуже гарно", — говорить Медс.

Latest news

Aleš Kisý

Моя шоста Паралімпіада

27/03/2024 - За 5 місяців до початку Паралімпійських ігор у Парижі Алеш Кісий, чеський призер Паралімпіади, готується до своєї шостої Паралімпіади.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Італія інвестує в розвиток співробітників

19/03/2024 - 26 лютого JYSK Італія запустив першу програму стажування District Manager Trainee (DMT) у головному офісі в Мілані.

sm meeting

Піврічне зібрання керуючих магазинами JYSK в дусі Empowerment

18/03/2024 - 11-12 березня до Києва приїхали директори 91 діючого магазина JYSK з 37 міст України задля участі у піврічному зібранні керуючих. Колеги поділилися враженнями.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office