Skip to main content
Nordic Mood August 2017

Nordic Mood продає на багато більше товарів

Дата: 01/02/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорія: Attractive Stores , Product Assortment , Sales Growth

Nordic Mood, який у лютому прийде до 19 країн JYSK, надає обраним продуктам приросту в продажах.

Special exposure of the Nordic Mood collection in JYSK Holbæk, Denmark.
Спеціальна експозиція колекції Nordic Mood в JYSK Holbæk, Данія – включаючи лаву VANDSTED.


Створення надихаючих виставок обраних товарів в магазинах було того варте.

Нові показники з BI наглядно показують збільшення продажів обраних товарів  майже в чотири рази, порівняно з продажами тих самих товарів, коли вони просто стояли на полицях.

«Після майже року з Nordic Mood в дев’яти різних країнах, цифри чітко показують, що спеціальна виставка збільшує продажі обраних товарів. Тож, додаткові зусилля, які затрачено на побудову необхідних виставок та їх подальше використання, в кінці кінців принесли непогані результати,» - говорить Петер Андзагер, виконавчий віце-президент із закупівель.

Що таке Nordic Mood?

• Nordic Mood це колекція товарів, які виставляються у видимому місці в магазині, та оновлюються новими товарами кожний квартал.

• Nordic Mood розпочав свою роботу в Данії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Польщі, Чехії, Угорщині, Румунії та Болгарії з 2017 року.

• У лютому 2018 приєднаються наступні країни: Словакія, Голандія, Бельгія, Словенія, Великобританія, Хорватія, Боснія та Герцоговинаа, Сербія, Україна та Грація.

Бестселером став VANDSTED

Протягом періоду з 29 серпня до 9 жовтня 2017 року, лава VANDSTED стала ключовою позицією в колекції Nordic Mood. Говорячи мовою цифр, більш ніж в 4,4 рази більше лав було продано в порівнянні з магазинами, які не використовували таких виставок.

Якщо проводити порівняння в категорії «Лави», то, в середньому, в Данії, було продано по 27 лав VANDSTED на кожному магазині, в той самий час всі інші лави з категорії продавались в кількості 6 шт.

Решта колекції Nordic Mood також продавалась значно краще в тих магазинах де товари було виставлено спеціальним чином.

Nordic Mood стає глобальним

Nordic Mood August 2017

У лютому Nordic Mood було поширено на ще більше країн JYSK. Рікке Блезілд, асортимент та дизайн менеджер, керувала процесом обрання товарів в глобальну колекцію.

«Це чудово бачити на скільки Nordic Mood реально збільшив продажі в 9 країнах, в яких ми почали працювати. Тепер, звісно, я з радістю бачу як він буде працювати з новою глобальною колекцією. Я компонувала стилі та скандинавські товари, які, сподіваюсь, будуть успішними в усіх країнах JYSK,» - говорить вона.

Nordic Mood стане доступним в 19 країнах, починаючи з 13 лютого 2018 року.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

По всьому світу: JYSK підтримує FSC, садовий івент в Іспанії та новий фруктовий сад у Хорватії

19/04/2024 - Час від часу ми підсумовуємо останні події та заходи в деяких країнах JYSK. Про деякі з останніх нижче у статті.

office

Не шукай натхнення – надихай! Інфлюенсери JYSK в Україні обмінялися досвідом та емоціями

12/04/2024 - На початку квітня відбулася довгоочікувана зустріч внутрішніх інфлюенсерів JYSK в Києві. Як насичено пройшли ці два дні та які враження у колег - далі у статті.

Customer Service meeting

Щасливі покупці - головна мета

08/04/2024 - У березні 2024 року група менеджерів Customer Service зустрілася в Угорщині, щоб забезпечити ще краще обслуговування клієнтів JYSK.

Додати коментар

Не забудьте зберегти гарний настрій :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office